Reacții după bătaia de la Craiova! Pleșan: „Mi-e și rușine” / Preda: „Am înțeles că i-a căzut un dinte”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 12:36 Campionat
Reacții după bătaia de la Craiova!** Pleșan:

Derby-ul Craiovei a avut parte de momente încinse încă dinaintea meciului. Mihăiță Pleșan de la gazde și Andrei Preda, portarul lui FC Universitatea Craiova, s-au luat la bătaie la vestiare. În conflict a fost implicat și team manager-ul de la CS U, Silvian Cristescu.

După meci, fiecare parte implicată și-a expus punctul de vedere. Pleșan admite că a fost un episod regretabil, dar a răspuns și acuzelor de furt lansate de Preda: „Hai, domn’e să fim serioși!”.

Preda, zis și „Gogoașă”, a detaliat la finalul partidei: „M-a înjurat Pleșan de morți, de familie. A sărit la mine și am sărit și eu la el. Cristescu a început să mă înjure și am ripostat. Am înțeles că i-a căzut și un dinte. S-a lovit cu cotul, m-au filmat cei de la Jandarmerie. Mi-au furat și telefonul, mi-au băgat mâna în buzunar. Urât din partea lor!”

Pleșan a părut jenat de incident: „Mi-e și rușine să spun, pentru că suntem fotbaliști, nu bătăuși și e foarte urât ce s-a întâmplat. Nu face onoare în primul rând Craiovei, pentru că sunt două echipe care joacă aici și frumos e să ne duelăm pe teren, nu să ne batem la vestiare”. În apărarea fotbalistului a sărit Silvian Cristescu, oficial la CS U: „Astea sunt, sunt mititei rău de tot. Sunt mititei din toate punctele de vedere!”.

Andrei Preda (24 de ani) s-a născut la Craiova și a fost junior la Școala de fotbal a lui Gică Popescu și la Craiova. Fotbalistul este un personaj cunoscut în galeria Universității Craiova, el fiind membru cu state vechi al acesteia. A protestat la Lausanne după dezafilierea „Științei” și a mai evoluat, în trecut, la Rapid CFR Suceava și Farul Constanța.V

VEZI VIDEO cu declarațiile celor trei personaje implicate în incident

Sursa: DigiSport

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 12:36 Campionat
Pe aceeași temă