Reacția lui Săndoi după egalul Argeșului la Petroșani: „Văd că se transformă într-o problemă acută”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 13:19 Campionat
Reacția lui Săndoi după egalul Argeșului la Petroșani:**

La finalul meciului de la Petroșani, în care FC Argeș a obținut doar o remiză cu Energeticianul, scor 0-0, antrenorul Emil Săndoi s-a declarat nemulțumit de scorul final. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că elevii săi ar fi meritat să câștige cele trei puncte puse în joc.

Săndoi spune că lipsa de inspirație a jucătorilor săi în fața porții este cauza pentru care FC Argeș nu reușește să înscrie de trei etape. Acesta crede că Raul Costin și compania sunt blocați psiihic din cauza randamentului ofensiv destul de slab pe care îl au în acest început de an.

„Sunt supărat după aspectul jocului. Parcă nu a venit primăvara pentru noi. Am dominat jocul și cred că am avut șapte-opt ocazii de gol. Barbu, Buleică, Buhăescu și Florescu dacă erau mai inspirați în fața porții, câștigam acest meci. Nu reușim să înscriem, deși avem ocazii. Cred că este și o lipsă de încredere a jucătorilor în ultima perioadă, care văd că se transformă într-o problemă acută. Lipsa de inspirație în fața porții este o reală problemă”, a spus Săndoi după meciul cu Energeticianul.

La începutul săptămânii în care s-a disputat meciul cu Energeticianul, jucătorilor de la FC Argeș le-au fost blocate salariile, iar staffului tehnic i s-a acordat ultimatum. Echipa trebuie să câștige neapărat următoarele două jocuri, cu Energeticianul și ASU Politehnica, însă s-a încurcat de la primul.

După 24 de etape, FC Argeș ocupă locul 6 în clasament, cu 42 de puncte, la mare distanță de următoarele clasate. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa lui Săndoi joacă pe teren propriu, cu ASU Politehnica Timișoara.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă