Răsplată după victoria cu Gloria: „Luni sau marți plătesc ratele contractuale”

10 Oct. 2011, 15:56 Campionat
Răsplată după victoria cu Gloria:**

După victoria de la Buzău, principalul finanțator al FC Botoșani a declarat că astăzi sau cel târziu mâine jucătorii își vor primi ratele contractuale. În același timp, Valeriu Iftime spune că în cazul în care ar fi făcut un pas greșit în meciul de ieri nu le dădea niciun leu.

„Luni sau marți le dau banii jucătorilor. Eu am fost plecat din țară o săptămână și de aceea s-a întârziat plata contractelor. Dacă nu băteau la Buzău nu le dădeam niciun leu. Nu pot plăti contractele la zi în condițiile în care echipa era pe nlocul 13. Cu victoria de acum am urcat pe opt, ne-am apropiat la patru puncte de locul I și putem fi în grafic până la finalul turului”, a spus Valeriu Iftime.

„Mi-a plăcut foarte mult Boroștean”

Remarcatul oficialului botoșănean a fost mijlocașul Adrian Boroștean cel care a alergat foarte mult în meciul cu Gloria și care a făcut diferența în câteva rânduri depășindu-și adversarii.

„Am făcut un meci bun în condițiile în care am jucat pe un teren groaznic. Eram optimist că putem bate la Buzău pentru că nu este o echipă foarte puternică. Important este că ne-am apropiat la patru puncte de locul întâi și că avem speranțe. Urmează meciul cu FC Snagov pe care suntem obligați să îl câștigăm și mai putem urca câteva locuri în clasament. Astăzi, mi-a plăcut foarte mult Boroștean. A avut o altă atitudine, a alergat foarte mult. Toată echipa a jucat bine. Se vede în același timp că avem un lot destul de bun. Erau soluții pe banca de rezerve și cred că domnul antrenor principal ar trebui să schimbe mai repede în momentul în care un jucător nu merge”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: btonline.ro

10 Oct. 2011, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă