Rapidul și-a redeschis magazinul oficial

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 16:34 Campionat

Rapidiștii încearcă să repare imaginea șifonată a clubului din ultima perioadă și vineri au inaugurat noul fan-shop al clubului la Stadionul „Giulești-Valentin Stănescu”. Magazinul este cu totul special, pereții au fost pictați cu însemnele clubului, de artistul plastic, Nicu Vlăsceanu.

Prezent la inaugurarea noului fan-shop de la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, tehnicianul formației din Liga a II-a a menționat că acest magazin poate deveni o sursă de venit pentru club.

„Este foarte important pentru un club ca Rapid să aibă astfel de fan-shop-uri de unde suporterii să poată cumpăra produse cu însemnele echipei pe care o iubesc. Sper să avem cât mai multe astfel de fan-shop-uri în întreaga țară. Afară cluburile fac încasări mari din aceste produse și ar fi un lucru excelent să se întâmple la fel și la noi. Oricum, acest magazin poate deveni o sursă de venit importantă mai ales în situația noastră actuală”, a explicat Moldovan.

La deschiderea fan-shopului au mai fost prezenți jucătorii Mădălin Martin, Nicolae Vasile, Andrei Ciolacu și directorul de imagine, Lucian Ionescu. Suporterii  sunt așteptați la magazin de săptămâna viitoare, când va deveni operațional.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 16:34 Campionat
Pe aceeași temă