Rapidul își aduce fostele glorii acasă: Goanță va da lovitura de start cu FC Clinceni!

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 14:13 Campionat
Rapidul își aduce fostele glorii acasă:** Goanță va da lovitura de start cu FC Clinceni!

Momentele grele prin care trece gruparea din Giulești încearcă să fie depășite, nu numai prin obținerea unor rezultate de excepție obținute de echipa noastră, cât și prin unele lovituri de imagine. Astfel, jucătorii emblematici care și-au punctat prezența în istoria grupării vișinii sunt chemați acasă, având un loc asigurat pe viață în tribuna oficială a stadionului din Grant.

Clubul Rapid împreună cu suporterii au alcătuit o listă deschisă cu nume legendare ale fotbalului din Giulești, foștii jucători urmând să fie contactați și invitați la meciurile de acasă. Startul acestui proiect va avea loc chiar cu prilejul partidei de sâmbătă cu FC Clinceni. Lovitura de începere a partidei va fi dată de către decarul giuleștean din perioada anilor ”80-”90, Ioan Goanță.

Fostul mijlocaș a intrat definitiv în inimile fanilor într-un meci celebru cu Dinamo, atunci când a driblat cinci jucători adverși și a înscris golul unei victorii interzise de sistem. Goanță revine în Giulești ca spectator după o absență de un deceniu.

„Este doar un prim pas în proiectul nostru de reconstrucție a unei imagini intrată puțin într-un con de umbră. Într-un moment în care alții își alungă foștii jucători și le contestă aportul în istoria grupării pe care o reprezintă, Rapidul își cheamă gloriile acasă. Sunt oameni, sunt personaje fabuloase care ne-au adus bucurie în viața noastră rapidistă. În fața lor suntem obligați să ne înclinăm cu respect! Goanță este primul, dar alături de el vor veni și ceilalți. Jucători, antrenori, conducători, glorii și suporteri, împreună formăm FAMILIA RAPID!”, a declarat Lucian Ionescu, Director de Imagine Rapid București.

 

Sursa: FC Rapid

 

 

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă