Rapid Suceava și-a definitivat lotul

Mihai Andries 04 Sep. 2013, 19:51 Campionat
Rapid Suceava** și-a definitivat lotul

Rapid Suceava și-a definitivat lotul de jucători cu care va aborda viitorul sezon al Ligii a II-a. Ultimii fotbaliști înregimentați sunt veteranul Dorin Semeghin (foto) și fundașul Ionuț Duțică, cei doi semnând până în iarnă cu gruparea „ceferistă”.

Astfel, pentru noua stagiune, Marin Barbu și Bogdan Tudoreanu au la dispoziție un lot de 22 de jucători: Cătălin Pascal, Andrei Artenie – portari, Daniel Bălan, Florin Plămadă, Radu Sava, Ciprian Nastasiu, Dorin Semeghin, Cristian Spătar, Daniel Cristescu, Andrei Fedorovici, Ionuț Duțică, Claudiu Velescu, Cornei Căinări, Florin Apetri, Ciprian Sumanariu, Vlad Stănescu, Cătălin Golofca, Andrei Cerlincă, Radu Luțac, Mircea Negru, Ionuț Plămadă și Iulian Ionesi – jucători de câmp.

Dacă în privința lotului lucrurile s-au așezat, în plan financiar problemele sunt departe a fi rezolvate pe Areni. Deși startul campionatului bate la ușă, rapidiștii nu au primit nici până acum mult promișii bani de la bugetul local, conducătorii clubului fiind purtați de pe o zi pe alta, cu dosarele în mână, pe sub ușile Primăriei. Fără niciun rost.

„Jucătorii au primit un salariu, pe august, din banii președintelui Gabriel Clim. Nu știu cum ne vom descurca în continuare. Nu mai poate suporta de unul singur salariile jucătorilor și restul cheltuielilor. Problema este cu banii de la Primărie, pe care parcă nu vor să ni-i dea”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

 

Sursa: GazetaSv

Mihai Andries 04 Sep. 2013, 19:51 Campionat
Pe aceeași temă