Rapid, sancționat cu interzicerea dreptului de organizare a două meciuri pe Stadionul Giulești

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:16 Campionat
Rapid, sancționat cu interzicerea** dreptului de organizare a două meciuri pe Stadionul Giulești

UPDATE: Rapidiștii se plâng că nu au primit o înștiințare din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru a se prezenta la ședință și pentru a putea astfel să se apere.
 

„Nu vreau să comentez momentan, însă în Constituția României există dreptul la apărare. Nicio instituție sportivă nu are voie să încalce Constituția. Poate cei de la Comisie nu știu că în România există Curtea Constituțională, care garantează dreptul la apărare unei persoane sau unei societați”, a declarat Adrian Zamfir pentru ProSport.

În ciuda faptului că cei de la FC Clinceni au fost organizatorii meciului, aceștia nu au primit nicio sancțiune. Este posibil ca cele două partide dictate ca sancțiune să se joace la Târgoviște.


FC Rapid a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea dreptului de organizare a două meciuri pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu în urma incidentelor produse de suporterii proprii la partida din deplasare cu FC Clinceni, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii a II-a.

De asemenea, clubul Rapid a primit și o penalitate sportivă în valoare de 30.000 lei, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

La partida cu FC Clinceni, disputată în deplasare la 12 martie și încheiată cu scorul de 0-0, suporterii echipei Rapid au aruncat cu petarde în suprafața de joc, lucru menționat în raportul de arbitraj de centralul Robert Dumitru.

Conform hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF, formația Rapid va disputa meciul de pe teren propriu cu Rapid Suceava, din cadrul etapei a XXV-a (9 aprilie) precum și o partidă din cadrul play-off-ului ce urmează a fi stabilită, pe un stadion aflat la cel puțin 40 de kilometri distanță de București.

Sursa: Mediafax
Foto de Răzvan LUPICĂ‚

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 14:16 Campionat
Pe aceeași temă