Rapid face un apel pentru normalitate: „Nu mai folosiți sume fără legătură cu realitatea”

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 12:09 Campionat
Rapid face un apel pentru normalitate:**

În urma declarațiilor din presă din ultima vreme făcute inclusiv de Dumitru Dragomir, privind situația financiară a Rapidului , pe adresa Liga2.ro a fost remis un comunicat din partea echipei bucureștene semnat de Lucian Ionescu, director de imagine. Iată conținutul acestuia mai jos

APEL PENTRU NORMALITATE

Observăm cu stupoare faptul că, în ultima perioadă, numele Rapidului a devenit o țintă a speculațiilor cu iz de tabloid în peisajul fotbalului românesc. Confruntat cu destule probleme, la fel ca multe alte echipe, clubul nostru a refuzat și evită în continuare să intre în tot felul de polemici care pot face deliciul doar pentru o parte nesemnificativă a iubitorilor de fotbal.

Nu dorim să intrăm în contradicții cu alte rivale, partenere de competiție, sau personaje din prim planul fotbalului românesc, fiind preocupați și concentrați la propriile noastre probleme cotidiene. Sigur, nici nu putem îngrădi dreptul la liberă exprimare a celor care emit păreri, pozitive sau negative, despre gruparea noastră. Îi rugăm însă pe toți cei care se folosesc de numele brandului Rapid în lumina reflectoarelor să nu mai folosească cifre, sume, statistici, sau nume fără niciun fel de legătură cu realitatea.

Ascultăm cu atenție sfaturile și respectăm părerile unor nume grele din fotbalul românesc, precum Dumitru Dragomir și nu numai, dar îi atenționăm că vehicularea unor sume sau nume pronunțate preț de o secundă în fața microfoanelor ne pot cauza diferite probleme și pot ridica unele semne de întrebare în relațiile noastre cu parteneri actuali sau viitori.

Menționăm că Rapid încearcă să își continue drumul către normalitate având în momentul actual un lot de jucători dornici de performanță, un antrenor valoros și o conducere dispusă oricând la un dialog constructiv cu cei care doresc să emită o părere pertinentă la adresa grupării noastre, fără iz de cancan sau de șezătoare sătească”.

Lucian Ionescu (director de imagine Rapid București)

Mihai Andries 13 Jan. 2014, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă