Rapid dispută meciurile din play-off pe Giulești. Dacă va promova în Liga I, va evolua la Chiajna

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 13:10 Campionat
Rapid dispută meciurile din play-off pe Giulești.** Dacă va promova în Liga I, va evolua la Chiajna

Conducerea clubului Rapid nu a ajuns la un acord cu președintele clubului sportiv, Vali Ionescu-Caciureac, pentru a semna un contract de închiriere pentru sezonul viitor. Negocierile au intrat în impas în momentul în care cei de la clubul sportiv au cerut o chirie de 5.000 de euro pe meci, suma fiind considerată exagerată de către administratorul judiciar, Cristina Andronache.

În plus, într-o hârtie trimisă de oficialii clubului de fotbal, aceștia au cerut explicații despre starea stadionului și dacă poate fi omologat pentru desfășurarea meciurilor de Liga I. Însă cei de la conducerea clubului sportiv nu au reușit să dea nicio explicație viabilă.

Astfel, rapidiștii au fost obligați să caute o altă variantă și s-au orientat spre Chiajna. În cazul în care vor promova în prima ligă, elevii lui Viorel Moldovan vor evolua din sezonul viitor pe terenul celor de la Concordia.  

Meciurile din play-off se vor juca pe Giulești

Rapid va disputa meciurile de pe teren propiu din play-off pe stadionul Giulești. Negocierile pentru sezonul viitor nu afectează relația care există între clubul de fotbal și cel sportiv. Echipa plătește o chirie de 5.500 de lei pentru fiecare meci pe care îl desfășoară pe stadionul Giulești. 

De altfel, rapidiștii au primit o veste bună de la Comisia de Apel de la FRF care le-a redus suspendarea de la două etape la una. Giuleștenii și-au ispășit etapa de suspendare în meciul cu CFR Suceava (5-1), partidă ce s-a desfășurat la Ploiești, pe stadionul „Astra”. Astfel, meciul cu ACS Berceni va avea loc pe stadionul Rapidului.

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 24 Apr. 2014, 13:10 Campionat
Pe aceeași temă