Rapid CFR și Unirea Tărlugeni, tot cu zero la victorii!

Mihai Andries 06 Oct. 2013, 00:34 Campionat
Rapid CFR și Unirea Tărlugeni,** tot cu zero la victorii!

Rapid Suceava a rămas fără victorie în actualul sezon și după disputarea etapei a VI-a din sezonul regulat al Ligii a II-a, „ceferiștii” terminând la egalitate, scor 1-1, meciul jucat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața nou-promovatei Unirea Tărlungeni. Brașovenii au deschis scorul prin Elek (5), care a reluat cu capul din fața portarului advers, după o centrare dintr-o lovitură liberă. Sucevenii au egalat pe final prin Mircea Negru (83), care a trimis imparabil cu capul un balon centrat de pe stânga.

„Cred că băieții au făcut un joc bun, în mare parte. Am luat un gol ușor la o fază fixă, dar mai departe cred că am controlat jocul în totalitate. Din punctul meu de vedere am avut și două penaltyuri pe care domnii arbitri nu le-au văzut. A doua repriză a fost foarte bună, băieții s-au dăruit. Situația noastră cred că o știți foarte bine. La situația în care suntem acum, cred că au făcut tot ce au putut. Cu puțină șansă puteam să luăm cele trei puncte. A doua repriză a fost foarte bună, am avut ocazii multe, asta e.” a declarat după meci Bogdan Tudoreanu, principalul de sâmbătă al Rapidului

 

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI RAPID SUCEAVA – UNIREA TĂ‚RLUNGENI


Rapid CFR: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Velescu, Cristescu (”46 Sava) – Cerlinca, Sumanariu (”77 Stănescu), Căinări, Semeghin – Ionesi (”59 Golofca), M. Negru.

Unirea Tărlungeni: Iacob – Toderașcu (”64 Postolache), V. Tatarciuc, Barbu, Dumbravă (”46 Cristea) – Iaru, Enceanu (”81 Lita), Brujan, Nicolae, Marin – Elek.

 

Sursa: Gazeta SV

Mihai Andries 06 Oct. 2013, 00:34 Campionat
Pe aceeași temă