Rapid CFR s-a impus în derby-ul județean cu Bucovina Pojorâta | VIDEO

Marius ANGHEL 07 Sep. 2015, 15:46 Campionat
Rapid CFR s-a impus în derby-ul județean cu Bucovina Pojorâta** | VIDEO

Etapa cu numărul doi din Liga a II-a de fotbal a adus față-n față pe stadionul Areni cele două reprezentante ale județului Suceava, Rapid CFR Suceava și Bucovina Pojorâta. Rapidiștii s-au impus la limită în final, cu scorul de 2-1, aceasta fiind primul succes din acest sezon pentru elevii lui Bogdan Tudoreanu.

Sub privirile a aproximativ 1.500 de spectatori, în primul sfert de oră, ambele formații au avut câte o ocazie, Pojorâta după un șut al lui Stănescu de la 25 de metri la care balonul a trecut puțin pe lângă poartă, iar rapidiștii după șutul lui Apostol. Pe fondul unei dominări a gazdelor, în minutul 21, Enciu deschide scorul cu o lovitură de cap, la capătul unei centrări foarte bune a lui Semeghin. După 30 de minute de joc, Mircea Negru reușește și el să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. Ultima ocazie a reprizei i-a aparținut lui Buhăcianu, care a avut o acțiune personală și a intrat în careu, dar șutul său la colțul scurt a fost respins de Niga.

Bucovina Pojorâta a ieșit de la vestiare mult mai motivată și după șase minute a reușit egalarea, într-o fază în care defensiva gazdelor a pierdut o minge, iar Coman i-a pasat în fața porții lui Buhăcianu, jucător ce a trimis mingea în poartă, scor 1-1. Oaspeții au avut șansa de a prelua conducerea, același Buhăcianu luându-l la țintă pe Niga. Când mai erau zece minute de joc, Golofca reușește să pătrundă foarte bine pe partea dreaptă în careul advers și îi pasează lui Sandu, care dintr-o poziție dificilă îl învinge pe portarul Pojorâtei, scor 2-1.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Ciobanu, Tăutianu, Semeghin – Golofca (Strugariu 89), Onciu, Apostol (Sfrijan 70), Vrabie – M. Negru (Ed. Sandu 59), M. Enciu
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Bucovina Pojorâta: Puianu – Cristescu, Răuță, Patca (Prundean 87), Acostăchioae – Colța (Pădurariu 58), Stănescu, Jarda, Căinari (Rus 68) – Coman, Buhăcianu
Antrenor: Dănuț Mândrilă

Bogdan Tudoreanu este mulțumit de rezultat, dar nu și de jocul echipei sale

La finalul derby-ului județean, antrenorul rapidiștilor a fost de părere că echipa sa și-a făcut jocul mai greu decât se aștepta. „Cred că singuri ne-am făcut un meci mai greu decât ne așteptam. Prima repriză am controlat jocul în totalitate și puteam să terminăm primele 45 de minute la o diferență de cel puțin două goluri și era mai ușor. Mă așteptam ca Pojorâta să vină să joace la victorie, deoarece nu avea nimic de pierdut, iar presiunea mai mare era pe noi. Rezultatul mă mulțumește, dar nu și jocul, mai ales din a doua repriză, dar sper ca încet-încet să ne revenim și să legăm victoriile”, a explicat antrenorul Bogdan Tudoreanu.  

Oaspeții au bifat primul eșec din acest sezon

De cealaltă parte, antrenorul secund al Pojorâtei, suceveanul Bogdan Grosu, este de părere că echipa sa a plătit cu această înfrângere din cauza greșelilor individuale. „Mi se pare ciudat că am venit ca adversar la Suceava. Noi am venit să ne jucăm șansa în fața unei echipe cu jucători cu experiență în Liga a II-a și nu numai. Am avut un început de meci mai slab și mai apoi am încercat să ținem piept adversarilor, dar din cauza greșelilor individuale am plătit scump în economia meciului. După pauză am venit cu un alt aplomb și am încercat să punem probleme gazelor și am reușit vreo 15-20 de minute. După minutul 70 am repetat evoluția din partidele anterioare și am luat gol. Îi felicit pe cei de la Suceava pentru rezultat, într-un meci în care calitatea individuală a jucătorilor a făcut diferența”, a declarat antrenorul secund al Pojorâtei, Bogdan Grosu.

Sursa: Monitorul de Suceava
Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 07 Sep. 2015, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă