Rapid CFR e și mai aproape de Liga a III-a după înfrângerea cu Săgeata!

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 11:59 Campionat
Rapid CFR e și mai aproape de Liga a III-a** după înfrângerea cu Săgeata!

Rapid CFR Suceava a rămas pe un loc retrogradabil și după antepenultima etapă din Liga a II-a, după ce sâmbătă a pierdut pe teren propriu, cu scorul 0 – 2, în fața uneia dintre candidatele la promovare, Săgeata Năvodari.

Rapidul începe foarte bine acest meci și după două minute, Negru șutează din voleu de la marginea careului, dar portarul reușește să respingă. În minutul 17, oaspeții deschid scorul prin Popa, care trimite mingea cu capul la colțul scurt, după un corner la care avea trei rapidiști lângă el. Până la pauză, sucevenii pun stăpânire pe joc, își creează mai multe ocazii, dar nici una fructificată, scor 0 – 1.

În partea a doua jocul este puțin mai echilibrat, cu ocazii de ambele părți, dar rapidiștii nu reușesc să bage mingea în poartă la nici una din șansele pe care și le-au creat. Cu cinci minute înainte de final, oaspeții închid tabela după un contraatac și un șut din întoarcere de la marginea careului mic, scor final 0 – 2.

„Din nou am avut neșansă și este păcat că trec punctele pe lângă noi. Am făcut o primă repriză bună, în care dacă marcam la una din cele cinci-șase ocazii, altfel ar fi fost jocul. Partea a doua a fost mai echilibrată și dacă reușeam un gol cred că se juca altceva. Nu ne rămâne decât să sperăm în continuare și să tratăm cele două partide cu aceeași seriozitate, pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

RAPID CFR SUCEAVA
SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI
0-2

Fl. Popa ”20, Vezan ”85

Zăvoi – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), Morariu, Doboș (M. Petrescu ”75) – M. Chiriac, Velescu, Găldean (Homneac ”80), Semeghin – M. Negru (Caragea ”61), I. Plămadă
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Viciu – Bar, Goșa, Fl. Popa (cpt.), Anițoiu – Coconașu, V. Apostol, Vezan (Bangheorghe ”89), Ologu – D. Zaharia, Tigoianu (Șicu ”67)
Antrenor: Gheorghe Mina

După această etapă, Rapid CFR Suceava rămâne pe locul 12, ultimul retrogradabil, și mai are nevoie de cel puțin patru puncte în ultimele două etape, pentru a fi sigură că rămâne în eșalonul doi. Joi, sucevenii vor evolua la Sportul Studențesc, iar miercurea viitoare vor juca ultima etapă pe Areni, în compania celor de la CS Otopeni.  

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 11:59 Campionat
Pe aceeași temă