Rapid a reacționat după ce Dumitru Dragomir a susținut fuziunea cu Academica Clinceni! Declarația giuleștenilor despre „scurtătura” găsită către Liga 1

Marius ANGHEL 15 Apr. 2019, 15:15 Campionat
Rapid a reacționat după ce Dumitru Dragomir a susținut fuziunea cu Academica Clinceni!** Declarația giuleștenilor despre

Rapid a reacționat prin vocea lui Daniel Pancu la scenariul propus de Dumitru Dragomir. Antrenorul susține că echipa din Giulești își va câștiga locul în Liga 1 pe merit, nu printr-o fuziune cu o nou-promovată.

Dumitru Dragomir a propus ca Rapid și Academica Clinceni să fuzioneze, dar acest scenariu a fost demontat rapid de Daniel Pancu. „Niciodată! Tradiția și istoria Rapidului ne împiedică să recurgem la așa ceva pentru a promova. Nu știu de unde i-a venit această idee domnului Dragomir. Da, are dreptate că Rapid e un club prea mare și trebuie să fie în Liga 1, dar nu așa. Le transmit tuturor să nu mai vorbească despre așa ceva pentru că o fac degeaba.

Cum să se numească o echipă cu o asemenea tradiție Rapid Chiajna sau Rapid Clinceni. N-am nimic cu cele două echipe, din contră, dar Rapid trebuie să-și ducă singură crucea. Trebuie să promovăm anul acesta și anul viitor să ne luptăm pentru urcarea în prima divizie”, a declarat antrenorul Rapidului, pentru DigiSport.

Dumitru Dragomir susține că o astfel de mișcare ar fi benefică fotbalului românesc. „Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinație cu Rapid. Veți înțelege voi. Dacă aș fi la Rapid, asta aș face. De ce să fie o anomalie? M-aș duce la Gigi Becali și la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid și Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e în regulă ce se întâmplă. Rapid era în cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos și l-au făcut să fugă din fotbal. Bă, să ne trezim! Unii suporteri cred că ei sunt echipele, nu patronul. Ce vreți? Să fie doar comune de lângă București în Liga 1? Suntem nebuni cu toți? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov … Suntem nebuni? Orașe ca Timișoara, Arad, Constanța sau Ploiești nu au echipe în Liga 1. Nu se poate așa ceva! Unde ați mai văzut asta?, a declarat fostul șef al LPF, pentru sursa citată. 

Clinceniul se află pe primul loc în Liga 2, cu 70 de puncte. Cu opt etape rămase de disputat, echipa la care se implică Gigi Becali are un ecart de patru puncte față de principala urmăritoare, Chindia Târgoviște, și șapte de „U” Cluj, echipa aflată acum pe locul 3, care duce la baraj.

De cealaltă parte, după 23 de etape scurse din Liga 3, giuleștenii sunt pe primul loc în Seria 2, cu 56 de puncte acumulate în 21 de meciuri. Avansul față de locul secund, ocupat de Unirea Slobozia, este de patru puncte, însă ialomițenii au un meci în plus disputat.

Marius ANGHEL 15 Apr. 2019, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă