„Putem rata promovarea!”

Daniel Lup 05 Apr. 2009, 14:08 Campionat
„Putem rata promovarea!

Antrenorul Unirii spune că meciul din etapa viitoare, de la Internațional Pitești, a devenit unul extrem de important pentru formația sa.

Rep.: Domnule Șunda, 1-1 cu Universitatea. Se putea mai mult?

Da. Cei de la Cluj au venit la Alba și au mizat foarte mult pe defensivă. Noi am fi putut să facem mai mult, dacă am fi fost mai atenți și mai lucizi. Mă refer aici la faptul că am avut ocazii clare de gol, dar nu am profitat. În plus, pe finalul partidei am jucat cu un om în plus.

Rep. : Echipa are două egaluri consecutive… În retur a pierdut deja 9 puncte. Nu e prea mult?

Nu e deloc bine pentru noi acest lucru. Eu sunt pus pe gânduri și la fel ar trebui să fie și jucătorii. Potențialul echipei mele este mai mare. Toată lumea spunea la finalul turului că suntem ca și promovați, dar eu am tot avertizat că nu este așa. Trebuie să fim foarte atenți, deoarece lupta pentru Liga I se dovedește a fi una foarte incinsă.

Rep.: Urmează meciul de la Pitești. Suprins că aceștia au pierdut la ACU?

Mă așteptam ca gazdele să facă o surpriză, deoarece Aradul a jucat foarte bine în acest retur. Meciul nostru de la Pitești va fi unul foarte important. Dacă nu vom pierde, vom mai face un pas spre Liga I. E un meci de șase puncte.

Rep. : Vă miră rezultatele Mureșului?

Puțin. E de remarcat la ei că au obținut foarte multe victorii la limită. Dar până la urmă, punctele din clasament contează.

Rep.: Ar fi o mare dezamăgire să ratați promovarea?

Eu gândesc pozitiv. Nu vreau să fac acum o tragedie după meciul cu Universitatea. Să nu uităm că suntem acolo sus în clasament și avem șanse mari să ajungem în Liga I.
 

Daniel Lup 05 Apr. 2009, 14:08 Campionat
Pe aceeași temă