Puștiul din România cu patru goluri în ultimele două etape! „Poate deveni golgheterul Ligii 1”. „Perla” pregătită de Pandurii pentru performanță | VIDEO

Mircea OGLINDOIU 21 Aug. 2017, 10:10 Campionat
Puștiul din România cu patru goluri în ultimele două etape!

După remiza albă cu FC Argeș, din runda inaugurală a sezonului 2017-2018, CS Pandurii Târgu Jiu a marcat de 6 ori în ultimele două jocuri, în care a întâlnit Chindia Târgoviște (3-3) și Metaloglobus București (3-2), iar 4 dintre reușite i-au aparținut atacantului care va împlini 19 ani pe data de 27 septembrie, Gabriel Dodoi.

Succesul din etapa a III-a, primul stagional pentru gorjeni, i-a crescut doza de optimism președintelui USMO Marin Condescu, care e convins că CS Pandurii va reveni sezonul viitor în Liga I și că va avea un nou golgheter al campionatului, după Ioan Hora.

Promovat de la juniori, Dodoi a debutat sezonul trecut în Liga I și a bifat 148 de minute la Pandurii, pe parcurul a 5 jocuri, în care n-a reușit să și marcheze.

În noul sezon, Dodoi a strâns deja 235 minute, după ce, cu FC Argeș, a jucat în ultima jumătate de oră, iar cu Chindia și Metaloglobus a fost integralist.

Avem jucători de perspectivă, pe care i-am promovat de la juniori și care acum pun umărul la înghegarea unei echipe competitive. Am mare încredere în Dodoi. Este un atacant tânăr, care poate deveni noul golgheter al României. Am mari speranțe că va ajunge un nume important în fotbalul românesc. Mai sunt și alți jucători ambițioși. Suntem neînvinși după primele 3 etape și, cu siguranță, vom promova la finele acestui sezon”, a spus Condescu.

CS Pandurii încheia sezonul 2015-2016 din Liga I pe locul al III-lea, iar atacantul Ioan Hora devenea golgheterul campionatului, cu 19 reușite.

articol scris de Mircea Oglindoiu

Mircea OGLINDOIU 21 Aug. 2017, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă