Punct mare obținut de Rapid CFR la Clinceni!

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 15:31 Campionat
Punct mare obținut de Rapid CFR** la Clinceni!

Rezultat neașteptat pentru Rapid Suceava în etapa a IX-a a Ligii secunde. Fotbaliștii pregătiți de Marin Barbu și Bogdan Tudoreanu au remizat la Clinceni, scor 2-2, pe terenul unei formații foarte bine organizate, care aspiră la promovarea în primul eșalon. Partida a început sub cele mai bune auspicii pentru „ceferiști”, aceștia reușind să deschidă scorul încă din minutul 3 prin Cristescu, care a reluat cu capul în plasă o minge centrată din lovitură liberă de Căinari.

Sucevenii n-au făcut pasul înapoi, însă chiar și așa, experimentații fotbaliști ai gazdelor au izbutit să întoarcă soarta meciului în favoarea lor în decurs de doar câteva zeci de secunde. Mai întâi, în minutul 27, Arman Karamyan a punctat cu capul, din plonjon, pentru ca, imediat, Pușkaș să aducă Clinceniul în avantaj cu o reluare simplă, profitând și de o indecizie a portarului sucevean Arteni. Oaspeții n-au depus însă armele, iar Bălan a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, cu un șut înșelător de la marginea careului de 16 metri.

În partea secundă, ilfovenii au forțat și mai mult victoria, însă Karamyan, Konyeha și mai ales Pălimaru au irosit câteva bune ocazii de gol. Dominarea gazdelor s-a intensificat și mai mult în ultimele 15 minute, după ce Bălan a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonașe galbene, numai că sucevenii, și cu puțin noroc, au reușit să scape basma curată.

FC Clinceni: Stamatin – Al. David, A. Nițu, Straton, Artavazd Karamyan – Pătrașcu – St. Stancu (55 Mbella), Pușkaș, Arman Karamyan (63 Dragomir) – Konyeha (79 I. Roșu), Pălimaru.

Rapid Suceava: Arteni (46 Pascal) – D. Bălan, R. Sava, Fl. Plămadă, Semeghin – D. Cristescu, Velescu, Sumanariu (90 Stănescu), Luțac – Căinari, M. Negru (88 I. Plămadă).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Ilfov Sport

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 15:31 Campionat
Pe aceeași temă