Prunea: „Niște diversiuni menite să destabilizeze echipa”

10 Apr. 2012, 17:20 Campionat
Prunea:** „Niște diversiuni menite să destabilizeze echipa

După ce echipa ieșeană CSMS a fost acuzată că a câștigat la Mangalia, cu Callatis, scor 4-1, prin altfel de mijloace decât cele fotbalistice, președintele executiv Florin Prunea a reacționat vehement. Oficialul din Copou susține că aceste acuzații sunt de fapt niște manevre menite să destabilizeze echipa ieșeană și să strice atmosfera din cadrul clubului într-un moment în care au început să apară rezultatele.

„Mă așteptam la asemenea reacții când echipa are rezultate. Le-am explicat și jucătorilor că trebuie să ne așteptăm și la astfel de jocuri din partea unora care vor să destabilizeze echipa noastră. Noi trebuie să stăm departe de aceste acuzații și să ne vedem de drumul nostru. Din păcate, ai parte și de astrfel de războaie urâte atunci când ai rezultate, lupta nu se dă doar pe teren. Nu știu dacă aceste atacuri sunt direcționate către noi dinspre contracandidatele la promovare, dar mă așteptam la așa ceva, pentru că echipa a început să joace și să obțină rezultate”, a declarat Florin Prunea.

Președintele lui CSMS a adăugat că va urma căile legale în cazul în care clubul din Copou va fi acuzat în mod oficial, și nu de „surse sub protecția anonimatului”.
„Nu știu dacă sunt jocuri de culise în seria noastră, cert este că echipa noastră nu are treabă cu astfel de jocuri de culise. Din contră, să nu uităm că CSMS a fost dezavantajată clar în primele două meciuri din retur. Nu am ce să comentez astfel de petarde. După părerea mea, aceste acuzații sunt niște diversiuni menite să destabilizeze grupul nostru. Dacă vor apărea reacții din partea unor oficiali ai unor echipe, atunci vom urma căile legale, în speță comisii și așa mai departe. Numai că, la declarațiile unor surse sub protecția anonimatului nu avem cum să răspundem”.



Articol de Narcis POHOAȚĂ‚

10 Apr. 2012, 17:20 Campionat
Pe aceeași temă