Prunea, întors din drum de jucători

22 Apr. 2012, 15:46 Campionat
Prunea,** întors din drum de jucători

La mai puțin de 24 de ore după ce și-a anunțat demisia din funcția de președinte executiv al clubului CSMS Iași, Florin Prunea a revenit asupra deciziei. Oficialul din Copou fost întors din drum de jucători, dar și de primarul Gheorghe Nichita și a decis să continue la Iași.

„M-au sunat jucătorii sâmbătă seara, ne-am întâlnit și în vestiar, astăzi și ei mi-au cerut să continui la Iași. Am avut o discuție și cu domnul primar Gheorghe Nichita și am decis să rămân în funcție. Este o muncă pe care am început-o în retur și merg până la capăt, indiferent de probleme”, a declarat Florin Prunea.

Vrea lista cu arbitrii și observatorii membri de partid

Oficialul ieșean a cerut oficialilor Comisiei Centrale a Arbitrilor să facă publică lista cu arbitrii și observatorii care sunt membri de partid PDL, susținând că amestecul politicului în fotbal este interzis de regulamentele FIFA.

„Domnul Dan Lăzărescu a recunoscut într-o emisiune televizată faptul că sunt arbitri și observatori membri de partid PDL. Este o afirmație extrem de gravă. Dacă nu au nimic de ascuns, să fac publică această listă, întrucât amestecul politivului în fotbal este interzis prin regulament de FIFA. Cer public Comisiei Centrale să anunțe lista cu observatorii și arbitrii care sunt membri de partid”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis Pohoață
Foto: Eduard Blaga

22 Apr. 2012, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă