Progresul riscă să fie sancționată din nou cu neprogramarea

11 Mar. 2009, 12:30 Campionat
Progresul riscă să fie sancționată** din nou cu neprogramarea

Progresul București a ajuns iarăși la judecata Federației Române de Fotbal, pentru că nu și-a achitat datoriile. Din cauza acestora, Progresul nu a jucat în prima etapă și riscă să nu fie programată nici în runda a treia, în partida cu Ceahlăul Piatra Nemț. Pietrenii au aflat despre problemele adversarilor ieri și așteptau verdictul comisiilor de la Federație.

 

"Am sunat la Comisia de Competiții pentru a afla dacă jucăm sigur duminică. Am fost amânați cu răspunsul, deoarece se așteptau deciziile Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor și a Comisiei pentru Statutul Jucătorului, la care cei de la Progresul au fost din nou convocați“, a declarat directorul Ceahlăului, Ioan Mironaș.

Aflată în pericol de desființare, Progresul a început returul cu o săptămână mai târziu, direct în etapa a doua. Bancarii au fost programați în campionat sub promisiunea că-și vor plăti datoriile, ceea ce nu s-a întâmplat încă. Dacă Progresul va primi undă "verde" în etapa a treia, meciul cu Ceahlăul se va disputa duminică, de la ora 13:00 și va fi transmis, în direct, de SPORT.ro.

 

articol scris de Dan Eșanu (RL2)

11 Mar. 2009, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă