Probleme mari cu jucătorii U21 pentru Ripensia, înainte de meciul cu FC Argeș. Paul Codrea, nostalgic la revenirea în Trivale

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 11:24 Campionat
Probleme mari cu jucătorii U21 pentru Ripensia, înainte de meciul cu FC Argeș.** Paul Codrea, nostalgic la revenirea în Trivale

Ripensia Timișoara dă de un adversar tare în etapa din weekend, deoarece are o deplasare pe terenul lui FC Argeș. Bănățenii suferă din cauza accidentărilor, fiindcă portarul Dalin Munteanu ratează finalul de sezon după o ruptură de ligamente, iar mijlocașul Andrei Țugui și-a fracturat pometele la antrenamentul de joi, fapt ce complică alcătuirea echipei. Ambii jucători erau de categorie Under 21.

De când a venit la Ripensia, Paul Codrea a obținut un egal cu Sportul Snagov (1-1) și un succes cu Dacia Unirea Brăila (2-1). „Un meci foarte greu, într-adevăr. Un adversar foarte bun, care are ambiții mult mai mari decât alte echipe. Cu un antrenor foarte ambițios, Emil Săndoi, mult mai bine organizată și cu un buget mult mai mare decât al nostru, jucătorii foarte tehnici. Dar vom merge acolo încercând să continum seria rezultatelor pozitive, conștienți că nu va fi deloc ușor. Trei puncte pentru noi ar însemna saltul de calitate pe care vrem să-l facem”, a declarat tânărul tehnician.

Codrea e conștient că acum adversarul e un pic de alt calibru decât precedenții. „Am văzut ambele lor meciuri. Primul de la Miroslava a fost pe zăpadă, deci mai puțin concludent. Al doilea, la Luceafărul Oradea, au condus cu 2-0 în prima repriză, dar apoi au cedat și au pierdut meciul. Îi au în componență pe Mădălin Ciucă, cu atâtea meciuri la Liga 1, pe Raul Costin, Ionuț Năstăsie, Robert Grecu, care a fost la Steaua”, a punctat antrenorul Ripensiei.

Paul Codrea a jucat pentru FC Argeș, de unde s-a transferat în 2001 la Genoa, punct de plecare pentru lunga sa cariera în fotbalul italian. Timișoreanul a recunoscut că va fi puțin nostalgic, mai ales că de atunci nu a mai trecut deloc prin orașul lui Nicolae Dobrin. „FC Argeș este echipa care m-a lansat în fotbalul important. De atunci nu am mai fost acolo. Sper ca lumea să mă țină minte și voi avea cu siguranță puțină nostalgie”, a conchis Codrea.

FC Argeș e pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Ripensia e pe 11, cu 29, dar ASA Târgu Mureș e încă inclusă în clasament și stă sus, datorită punctelor multe obținute în prima parte a sezonului. Meciul din Trivale începe sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizat.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 11:24 Campionat
Pe aceeași temă