Probleme cu Damaschin și Neagu

06 Mar. 2009, 10:12 Campionat
Probleme cu Damaschin și Neagu

În afara indisponibilităților certe din lotul echipei FC Ploiești, anume atacantul Georgian Păun (suspendat) și mijlocașul Victoraș Cataramă (accidentat), consilierul sportiv al divizionarei secunde din cartierul „9 Mai”, Marius Șumudică mai are și alte câteva probleme de lot, în perspectiva meciului cu Petrolul. Este vorba despre fundașul central Ionuț Neagu, care resimte unele dureri la genunchi,și de atacantul Mihai Damaschin, care s-a accidentat în Turcia și a lipsit și în prima rundă din retur. Amândoi sunt pe mâna doctorului Mircea Miu, care speră să-i poată recupera până la ora meciului.

 

Despre întâlnirea cu Petrolul, Șumudică spunecă: „Este un meci in care se poate întâmpla orice, pentru că sunt orgolii mari în joc. Pentru noi e important un rezultat bun,deoarece după meciul de la Chiajna,în care am fost învinși, trebuie să  începem să strângem puncte, ca să nu pierdem contactul cu primele locuri. Îl știu pe Sebi Tudor, și el mă cunoaște pe mine, am jucat unul contra altuia, ca antrenori și în divizia C de câteva ori, și în B. Eu sper să luăm toate punctele, știu că putem bate Petrolul  și sunt convins că toți jucătorii mei doresc și ei același lucru”.

 

Altfel, conducerea celor de la FCPloiești încearcă să asigure cele mai bune condiții pentru disputarea meciului cu SCFC Petrolul, de duminică seară. Deoarece gazonul arenei din „9 Mai” poate avea probleme, dacă va ploua, mai ales că și CS Otopeni va juca mâine tot aici, cu Oțelul Galați, se va încerca protejarea suprafeței de joc cu prelate, care să mențină un gazon bun, pentru ambele meciuri!

 

articol scris de Marian DIMA
 

06 Mar. 2009, 10:12 Campionat
Pe aceeași temă