Primul meci de la plecarea lui Dulca! Luceafărul întâlnește una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. „Nu avem voie să facem pași greșiți”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 17:28 Campionat
Primul meci de la plecarea lui Dulca!** Luceafărul întâlnește una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării.

Aflată într-o situație delicată în clasament, la trei puncte peste ultimele locuri retrogradabile și învinsă dramatic în ultimul meci, 1-2 la Târgoviște cu Chindia, Luceafărul Oradea a primit încă o lovitură în această săptămână. Finanțatorul clubului, Nicolae Sarcină, a decis să-l ia pe antrenorul Cristian Dulca și să-l ducă la cealaltă echipă pe care o patronează din umbră, ACS Șirineasa, grupare din Liga 3 care se luptă pentru promovare.

Jucătorii echipei bihorene sunt nevoiți să treacă peste toate aceste probleme, fiindcă sâmbătă, de la ora 11:00, au un meci greu pe teren propriu. Metaloglobus București, vecina de clasament și egala la puncte a Luceafărului, merge la Sânmartin pentru a lua cel puțin un punct. Moralul pare a fi de partea fotbaliștilor lui Alin Chița, fiindcă vin după succesul cu 2-1 cu Foresta, în timp ce bihorenii după eșecul cu Chindia.

Va fi primul meci după despărțirea de antrenorul Cristian Dulca, dar și redebutul pe bancă al lui Cristian Lupuț, un antrenor localnic care a mai pregătit Luceafărul în astfel de situații delicate.

„Obiectivul nostru este clar: cele trei puncte! Nu avem voie să facem pași greșiți pe teren propriu. Avem o echipă competitivă și sunt convins că băieții vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga acest joc. Așteptăm cât mai multă lume în tribune să ne susțină”, a descris, pentru bihon.ro, meciul cu Metaloglobus antrenorul principal Cristian Lupuț.

Înaintea desfășurării meciurilor din etapa a 26-a, Luceafărul și Metaloglobus au o linie de clasament identică: 7 victorii, 6 egaluri, 11 înfrângeri și 27 de puncte. Bihorenii stau însă mai bine la golaveraj: 38-42 față de 23-30, cât au bucureștenii. Partida dintre ocupantele locurilor 13, respectiv 14, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 17:28 Campionat
Pe aceeași temă