Primul care abandonează corabia! Dănciulescu a plecat de la SSC Farul: „Lucrurile se mișcă lent”. Anunțul clubului

Primul care abandonează corabia!** Dănciulescu a plecat de la SSC Farul:

Ionel Dănciulescu a decis să plece de la SSC Farul, club la care fusese numit manager sportiv la începutul lunii octombrie, acuzând faptul că lucrurile se mișcă foarte greu la formația nou-promovată în Liga 2 și unde finanțator este Ciprian Marica.

„Am decis să plec de la Farul. Lucrurile se mișcă foarte lent la Farul. Există niște promisiuni de la primărie, dar nimic palpabil. Am discutat cu Ciprian (n.r. – Marica), el își dorea ca eu să rămân în continuare. Îmi doresc ceva mai mult. Nu voiam să fie o organizare ca la Dinamo. Mi-am dorit să fiu alături de antrenor, de echipă, să fiu liantul între echipă și conducători.

E o decizie personală. Cel mai important e ca Ciprian să pună echipa asta pe picioare. Eu am încercat să fac ce depinde de mine… Nu am fost remunerat. Puteți să-l întrebați pe Ciprian”, a spus, pentru ProSport, Ionel Dănciulescu.

La ultimele două meciuri de campionat, cu Daco-Getica (0-3) și Luceafărul Oradea (5-0), Dănciulescu a îndeplinit și funcția de delegat. Alexandru Daniel Anghel a fost pus să demisioneze după ce a fost scos „țap ispășitor”, ca urmare a gafei făcute de stafful tehnic la meciul cu CS Mioveni, terminat, pe teren, la egalitate, scor 3-3. SSC Farul a pierdut la „masa verde” acel joc din cauza folosirii unui fotbalist în stare de suspendare, Madikaba Doumbia.

Dănciulescu a fost prezentat ca manager sportiv în luna octombrie la SSC Farul, echipă unde Ciprian Marica e finanțator.

După 17 etape, SSC Farul ocupă locul 16, retrogradabil, în Liga 2, cu 16 puncte, iar sâmbătă, de la ora 13:00, joacă pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila (locul 19, cu 8 puncte).


 

UPDATE: SSC Farul a anunțat în mod oficial, pe pagina sa de facebook, despărțirea de Ionel Dănciulescu.

„F.C. Farul Constanța îi mulțumește domnului Ionel Dănciulescu pentru colaborare și îi urează succes în continuare.
Forza Farul!”
, a fost mesajul postat de clubul finanțat de Ciprian Marica.

Pe aceeași temă