Primarul Caransebeșului, satisfăcut după victoria de la Reșița: „Această atitudine de învingători mă face să fiu mândru”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 18:20 Campionat
Primarul Caransebeșului, satisfăcut după victoria de la Reșița:**

Primarul Caransebeșului nu a uitat aroganțele reșițenilor la adresa gugulanilor după victoria din tur, 3-1 pentru Metalul pe municipalul din Parcul Teiuș, și a replicat după frumoasa revanșă, scor 2-1, de sâmbătă din Valea Domanului. Mai mult decât atât, a lăsat să se înțeleagă faptul că, dacă Reșița chiar nu e în stare să revină în prima ligă, va gândi o soluție pentru ca FC Caransebeș să reprezinte județul la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

Marcel Vela a preferat să urmărească online meciul dintre Metalul Reșița și FC Caransebeș, dar a trăit intens fiecare fază și la final a avut parte de o mare satisfacție, care răsplătește eforturile și încrederea administrației locale în toți cei implicați în acest proiect.

,,Vă răspund exact cu cuvintele lui Oprița după meciul de la Caransebeș din 25 octombrie: «O victorie meritată, scorul a fost cam mic, după părerea mea. Tot ce au făcut ei a fost o întâmplare. Le-am dat trei goluri că așa meritau. Adversarii noștri nu aveau cum să reziste la presingul pe care l-am făcut… Era un mare ghinion dacă nu câștigam această partidă…». Adaug doar că, spre deosebire de Metalul Reșița, acum FC Caransebeș a învins jucând cam jumătate de meci în zece oameni și această atitudine de învingători mă face să fiu mândru de jucători, de Alin Artimon, de galerie și de toți suporterii echipei”, a spus Vela.

Entuziasmat de ceea ce a trăit sâmbătă, dar și de ceea ce se întâmplă în fiecare zi la FC Caransebeș, edilul-șef gândește mult mai departe. „Sincer, îmi pare rău de galeria rosso-nero care merita mai mult, de Metalul Reșița, dar în fotbal, ca și în viață, este bine să îți lași loc de bună ziua și să îți respecți adversarul. Le doresc succes la promovare, pentru că Banatul de Munte merită o echipă de Liga I. La volei o va oferi în continuare Caransebeșul, dar dacă este nevoie… putem gândi o soluție și pentru fotbal”, a afirmat Vela.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 18:20 Campionat
Pe aceeași temă