Primăria nu ajută CSM-ul cu cheltuielile la TAS: „Nu există un cadru legal pentru a putea deconta o sumă de bani”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 12 Mar. 2015, 11:13 Campionat
Primăria nu ajută CSM-ul cu cheltuielile la TAS:**

După ce conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a solicitat Primăriei să sprijine financiar cheltuielile aferente procesului intentat la TAS, în care clubul din Zăvoi solicită un loc în primul eșalon din sezonul viitor, edilul municipiului, Gigi Matei a explicat răspunsul negativ.

„Ne-am dorit să sprijinim clubul, dar, în cazul procesului intentat de CSM la TAS, nu există un cadru legal pentru a putea deconta o sumă de bani. Le-am comunicat acest lucru conducătorilor clubului, am înțeles că sponsorul principal a achitat integral suma pentru TAS, așteptăm veridictul” a declarat Gigi Matei.

Șefii CSM-ului au anunțat săptămâna trecută că toate cheltuielile cu acest proces se ridică la suma de 1 miliard de lei vechi, o sumă importantă, ținând cont de situația financiară delicată traversată de club.

În paralel, CSM se judecă cu Fiscul, pentru datoria imputată de 26 miliarde de lei vechi, majoritatea acesteia provenind din taxe neplătite din urmă cu cinci ani, când Primăria era acționar majoritar, la care s-au adăugat dobânzi și penalități imense.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Mihai Andries 12 Mar. 2015, 11:13 Campionat
Pe aceeași temă