Prima „achiziție” a Chindiei din această iarnă. „Voi fi prezent la reunire, după care sunt nevoit să trag din greu”

Marius ANGHEL 28 Dec. 2017, 12:23 Campionat
Prima

Chindia Târgoviște confirmă și în acest sezon că este unul dintre cluburile puternice ale Ligii 2. Dâmbovițenii au încheiat prima parte a campionatului pe locul 3, poziție ce duce la barajul de promovare și e la doar șase puncte în spatele celui de-al doilea loc care asigură accederea în Liga 1. Principalele puncte forte ale Chindiei și în acest campionat sunt stabilitatea financiară, omogenitatea lotului și liniștea din cadrul echipei.

Conducerea clubului a reușit, de la revenirea în Liga 2, să mențină aproape același grup de jucători, iar unitatea sa a dus la rezultate bune în campionat. Antrenorul Nicolae Croitoru a primit întăriri puține, doar în posturile deficitare, iar această strategie dă roade. Așa se va proceda și în această iarnă.

Prima „întărire” de care va beneficia echipa în 2018 este fundașul Cornel Dinu. Jucătorul de 28 de ani s-a recuperat după o accidentare gravă suferită în primăvara anului 2017 și se va alătura loturului începând cu reunirea din ianuarie.

„Revin la antrenamente în ianuarie. Voi fi prezent la reunire, după care sunt nevoit să trag din greu pentru a-mi intra în ritmul normal. La primul antrenament nu voi fi 100% apt , dar sper ca până la primul joc oficial să fiu bun de joc din toate punctele de vedere. Cel mai important a fost că am putut depăși acea perioadă grea. A fost greu pentru că în timpul operației s-a umblat cam peste tot la genunchi. Sper să revin mai puternic pe teren după ce am trecut prin momente dificile”, a declarat, pentru DBonline, Cornel Dinu, care pe 26 aprilie 2017 se accidenta grav la meciul de la Târgoviște cu Luceafărul Oradea. Fundașul suferea atunci la genunchi rupturi de ligament încrucișat anterior și ligament colateral extern.

Dinu are de tras pentru a reveni în prima echipă a Chindiei, antrenorul Nicolae Croitoru utilizând mai mereu aceiași jucători în defensivă: Marian Vătavu (21 meciuri), Mădălin Martac (20 meciuri), Denis Ispas (19 meciuri), Denis Dumitrașcu (17 meciuri) și Denis Ciobotariu (17 meciuri).

Chindia Târgoviște are programată reunirea pe 10 ianuarie, la stadionul „Eugen Popescu”.

Marius ANGHEL 28 Dec. 2017, 12:23 Campionat
Pe aceeași temă