Prezența Reșiței în play-out, privită suspect de o viitoare adversară. „Pot face anumite jocuri, să ia bani de la alții, că ei oricum pică”. Rufă îl dă în judecată pe acuzator

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2016, 17:25 Actualizat: 21 Mar. 2016, 17:37 Campionat
Prezența Reșiței în play-out, privită suspect de o viitoare adversară.  „Pot face anumite jocuri, să ia bani de la alții, că ei oricum pică”. Rufă îl dă în judecată pe acuzator
  • Prezența în competiție a divizionarei secunde de fotbal Metalul Reșița nu este agreată de toată lumea. O declarație de la finalul săptămânii trecute a inflamat spiritele și meciurile se pot muta în sălile de judecată!

 

În etapa a 23-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița a jucat sâmbătă în deplasare la Unirea Tărlungeni, fiind învinsă la limită, cu 1-0. După meci, primarul Tărlungeniului a făcut o afirmație considerată tendențioasă de oficialii grupării din Valea Domanului.

„Am dominat meciul, dar golul a picat foarte greu. Cei de la Reșița se mobilizează foarte bine cu noi. În tur, au adus cinci jucători înainte de a juca noi la ei. Nu știu ce va fi cu Reșița în play-out. Din punct de vedere sportiv, ei sunt retrogradați. Pică locurile 13 și 14, iar pe 12 e Bihorul, nu Reșița. Ei pot face anumite jocuri, să ia bani de la alții, că ei oricum pică. Eu zic că nu e corect ca Reșița să mai joace. Nu știu ce se va întâmpla cu sistemul competițional, dar mă gândesc că nu au cum să schimbe, va fi tot o singură serie”, a zis Iosif Kiss la Sport Total FM.

Evident, declarația lui Iosif Kiss nu a fost pe placul principalului acționar al Metalului, Cătălin Rufă, care a afirmat că nu va lăsa lucrurile așa. „Voi discuta cu administratorul judiciar și o să căutăm o variantă să-l dăm în judecată pe primarul de la Tărlungeni. E a nu știu câta oară când se leagă de Reșița și nu văd motivul pentru care se leagă. Noi am jucat tot timpul corect, ne chinuim să terminăm campionatul, ne ducem crucea până la capăt și vine unul și spune că luăm bani de la alte echipe. Să luăm bani pentru ce? Că oricum pe noi ne-a bătut toată lumea. Să luăm bani să nu primim mai multe goluri sau ce? Chiar am să vorbesc și cu Andrei Nicolescu, avocatul și partenerul nostru, și cu administratorul judiciar, să vedem dacă putem să-l dăm în judecată. Oricum, o să fac o adresă Federației Române de Fotbal, vizavi de declarația aceasta, pentru că deja nu mai suport. E a nu știu câta oară când primarul de la Tărlungeni se leagă de Reșița. La un moment dat știu că era în discuții cu Mihai Stepanescu să aducă echipa aici”, a declarat Cătălin Rufă pentru Express de Banat.

Unirea Tărlungeni este singura echipă învinsă de Metalul Reșița în acest sezon. Miercuri, în Valea Domanului vine Gaz Metan Mediaș, cu golgheterul Marius Staicu, fostul jucător al rosso-nerilor.

Articol scris de Marian CĂ‚RĂ‚VAN (Express de Banat)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2016, 17:25 Actualizat: 21 Mar. 2016, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă