Premieră în seria I: Academica Argeș își transmite meciurile live video pe internet

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 01:16 Campionat
Premieră în seria I:** Academica Argeș își transmite meciurile live video pe internet

Siteul oficial al clubului Academica Argeș Pitești anunță că, începând din această primăvară, partidele acestei echipe vor fi transmise pe internet, dar și pe posturile TV Antena 1 Pitești și Muscel TV. Primul post este disponibil în rețeaua RCS-RDS, în timp ce Muscel TV este distribuit în rețeaua Akta.

În ceea privește transmisia pe internet, aceasta se va face pe adresa: http://www.supertv.ro/live/. Acest link este accesibil celor din afara judetului Argeș sau de peste hotare.

Prima transmisie va avea loc sâmbătă 7 martie, atunci când are loc partida Academica Argeș Pitești – CS Balotești, contând pentru etapa a 18-a a sezonului regulat. Acesta este primul meci oficial din 2015 al echipei antrenate de Marius Baciu, după ce în prima rundă a beneficiat de o victorie la masa verde în fața Săgeții Năvodari.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI I A LIGII 2

Oaspeții de sâmbătă, CS Balotești, conduși de pe bancă de italianul Giovanni Pisano, ajutat de secundul Emil Stanca, vin la Pitești cu un moral bun, după succesul cu 3-1 în fața celor de la SC Bacău. Ilfovenii au de luat o revanșă după partida cu cântec din tur, atunci când Academica s-a impus la Balotești cu 3-2, după ce a primit trei lovituri de la 11 metri, dar a transformat doar două din ele.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 01:16 Campionat
Pe aceeași temă