Post „verbal”. ACS Poli a intrat în silenzio stampa înainte de jocul cu ASU Poli: „Jucătorii și stafful vor să vorbească vineri, de la ora 19 seara, pe teren”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2019, 17:55 Campionat
Post

ACS Poli a devenit scumpă la vorbă înainte de meciul direct cu ASU Politehnica, la care adversarul va fi gazda, pe „Dan Păltinișanu”, vineri, de la ora 19:00. Strategia penultimei clasate din Liga 2 este să nu dea declarații de presă înainte de joc, la fel cum au făcut de fiecare dată de când a venit manager Vivi Răchită.

Clubul timișorean fost în Liga 1 și care a ajuns să joace pe micuța arenă Electrica a postat doar un mesaj pe site-ul oficial înaintea derby-ului local cu rivala ASU.

„Echipa se pregătește cu multă concentrare pentru meciul de vineri, unul foarte important pentru rămânerea în Liga 2. Va fi un joc așteptat cu mult interes, ambele echipe având nevoie stringentă de puncte. Ne așteaptă cu siguranță un spectacol fotbalistic, într-o atmosferă care cu siguranță va fi una de fair-play, în granițele unei frumoase rivalități sportive. În vederea acestui meci, clubul nu va oferi declarații de presă. Jucătorii și staff-ul vor să vorbească vineri, de la ora 19 seara, pe teren, într-un meci care, indiferent de deznodământ, să facă onoare Timișoarei!”, se arată pe siteul clubului.

În meciul tur, desfășurat pe arena Electrica, în fața a circa 800 de spectatori, ASU Politehnica s-a impus cu 2-1. ACS Poli a condus în prima repriză după golul lui Cristian Melinte (13), iar adversarii au întors rezultatul prin Ioan Mera (65) și Bogdan Bozian (70).

Înaintea desfășurării etapei a 32-a, ACS Poli ocupă locul 19 și tremură tot mai serios pentru retrogradare. ASU e pe locul 10, mult mai liniștită, cu 38 de puncte. Jocul are loc de la ora 19:00, pe „Dan Păltinișanu”, și nu va fi televizat, dar poate fi urmărit în format LIVE-TEXT pe Liga2.ro, singurul site național care se ocupă, exclusiv, de ligile inferioare din România.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 24 Apr. 2019, 17:55 Campionat
Pe aceeași temă