Popovici și-a împlinit un vis: a înscris pentru prima dată pe stadionul „Dan Păltinișanu”

24 Mar. 2012, 17:22 Campionat
Popovici și-a împlinit un vis:** a înscris pentru prima dată pe stadionul

Atacantul timișorean a debutat acum cinci ani pentru prima echipă a lui Poli. A mai dat goluri pentru alb-violeți, însă doar în deplasări, iar aseară a reușit să spargă gheața la Timișoara, într-o zi specială.

Alex Popovici a marcat primul gol al meciului Poli- Alro Slatina, încheiat cu scorul de 2-0. Atacantul are 23 de ani, s-a născut și a crescut la Timișoara, iar faptul că a marcat pentru prima dată pe stadionul „Dan Păltinișanu” înseamnă mult pentru el.

„Mi s-a împlinit una dintre dorințele pe care le aveam, aceea de a marc ape acest stadion minunat și sunt foarte fericit. Suporterii mi-au scandat și numele, aceasta era o a doua dorință a mea, de când eram mic și veneam aici la meciurile lui Poli. E un moment unic. Dedic golul familiei mele, care este alături de mine tot timpul și, nu în ultimul rand, acestor minunați suporteri, care sunt alături de noi”, a declarat Popovici după meci.

Fotbalistul a recunoscut că și jucătorii sunt la fel de nedumeriți ca și suporterii în ceea ce privește viitorul clubului. „Se apropie sfârșitul, vine 31 martie și așteptăm să se facă ceva. Noi încercăm să ne facem datoria pe cât putem. Așteptăm să facă și autoritățile ceva, să se facă primul pas, pentru că nu merită nimeni, nici noi, nici orașul, fanii, să nu avem o echipă frumoasă. Nici noi nu știm mai multe decât apare în presă, pentru că nu ni se spune. Așteptăm să fie bine. Noi, când jucăm, nun e gândim că așteptăm să vină cineva să ne ajute. Jucăm pentru noi, pentru oraș și pentru culori, iar după meci e normal să ne gândim și la ce va urma”, a declarat Alex Popovici.

Dan Păltinișanu ar fi împlinit 61 de ani

Popovici a marcat primul său gol pe stadionul timișorean într-o zi specială. Fostul căpitan al lui Poli, cel după care a fost botezată arena pe care joacă alb-violeții, Dan Păltinișanu, ar fi împlinit în ziua jocului 61 de ani. Galeria lui Poli a afișat, în repriza a doua, un banner pe care scria „Pălti, nu te-am uitat”.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Istvan SZASZ

24 Mar. 2012, 17:22 Campionat
Pe aceeași temă