Popovici crede că, chiar dacă Dorohoiul ar fi egalat, SC Bacău nu rata victoria: „Am fi avut forța de a reveni”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 17:02 Campionat
Popovici crede că, chiar dacă Dorohoiul ar fi egalat, SC Bacău nu rata victoria:**

La conferința de presă ce a urmat victoriei în fața lanternei roșii a seriei I, antrenorul băcăuan Cristi Popovici s-a declarat satisfăcut de cele trei puncte obținute și a acuzat, surprinzător, starea terenului.

„Am primit o replică la care mă așteptam, chiar dacă am întâlnit o echipă tânără și fără calități deosebite. Dorohoiul e o echipă harnică, muncitoare, cu jucători care își propun să crească de la sezon la sezon. Poate că lumea se aștepta la o diferență mai mare de scor, luând în considerare și ultimele noastre rezultate. Eu zic că un impediment pentru noi a fost terenul, fiindcă avem jucători de calitate mai bună decât adversarul de azi. În schimb, pentru noi victoria era foarte importantă, echipa este pe un trend ascendent și sper să ne menținem ritmul. Sunt mulțumit că am luat cele 3 puncte și am consolidat capitalul de încredere care există la nivelul echipei”, a spus antrenorul principal al lui SC Bacău.

„Dorohoiul și-a arătat colții”

Întrebat dacă echipa sa ar fi reușit să revină dacă oaspeții egalau la ocaziile pe care le-au avut la jumătatea reprizei secunde, Cristi Popovici a răspuns: „Cred că da, aveam forța de a face acest lucru. Într-adevăr, adversarii noștri au avut o perioadă de vreo 10-15 minute în care au pus stăpânire pe joc, dar să nu uităm că noi am mai fi putut marca și în prima repriză. Eu consider, totuși, că a fost un meci controlat de noi, chiar dacă, la un moment dat, Dorohoiul și-a arătat colții. Repet, cred că am fi avut forța de a reveni, fiindcă pe noi ne ajuta și banca, acolo unde aveam jucători care să ne aducă prospețime”.

În final, antrenorul principal al grupării băcăuane a avut cuvinte de apreciere și la adresa lui Adăscăliței, jucător marginalizat în perioada mandatului lui Viorel Tănase și revitalizat de Popovici: „El a făcut un joc foarte bun și la Constanța. Pe el îl ajută și talia și are și o capacitate de efort în plus față de alți închizători pe care-i am avut până acum. De asemenea, are o calitate tehnică foarte bună, lucru care îl ajută să fie dezinvolt în joc. Am fost inspirat să-l titularizez ca mijlocaș central, iar el a jucat foarte bine până acum”.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 17:02 Campionat
Pe aceeași temă