Popa: „Jucătorii mei au fost admirabili”. Strategia prin care „șoimii” i-au păcălit pe olteni

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 09:56 Campionat
Popa:

Chiar dacă nu mai are niciun obiectiv de clasament în acest sezon, CSM Râmnicu Vâlcea și-a vândut scump pielea sâmbătă la Pâncota. Gazdelor chiar le-a trecut glonțul pe lângă ureche când arbitrul a pus mingea pe var și l-a eliminat pe Gavrilescu, însă „șoimii” au strâns rândurile și au pus mână pe tot „potul”.

„Am fost surprins de atitudinea echipei oaspete, care nu mai are niciun obiectiv major, dar a jucat cu o asemenea dăruire. Îl felicit pe Alexandru Pelici pentru că i-a motivat așa bine și sunt convins că vor juca în continuare la fel. Jucătorii mei au fost admirabili, au trecut peste acel moment psihologic al penalty-ului ratat, dar și al eliminării lui Gavrilescu. Am reușit și în inferioritate numerică să contăm în atac, am ținut să nu ne retragem în defensivă și să ne creăm ocazii. Se poate spune că victoria e noroasă, dar așa e în fotbal”, a spus Ionuț Popa la finalul confruntării din Podgorie.

Antrenorul a câștigat primul său meci pe bancă Pâncotei, la o zi după împlinirea a 62 de primăveri. „Mister” fost foarte agitat pe bancă, a avut și moment în care a pășit în afara gazonului pentru a nu face gesturi necugetate la adresa arbitrilor, care l-au enervat la culme prin deciziile lor. „Îmi e silă să vorbesc despre arbitraj, aș folosi cuvinte urâte care mi-ar scădea din meritele pe care le am în fotbal”, a abordat sec subiectul „fluierași” tehnicianul „șoimilor”, care – pe de altă parte – i-a promis o sancțiune lui Gavrilescu pentru gestul ce i-a adus eliminarea de pe teren la finalul primei reprize.

În fine, comentând așa-zisa grevă făcută de jucătorii săi vineri, când au refuzat să se antreneze, „Mister” a adăugat zâmbind: „A fost o stratagemă între ei și președintele Piroș pentru a-i deruta pe adversari”.

Șoimii Pâncota a câștigat cu 1-0 confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea și a rămas la un punct în spatele echipei FC Bihor, și ea, la rândul ei, a obținut o victorie în etapa a treia a play-out-ului, 2-1 la Caransebeș. Gugulanii au și ei emoții în privința ultimei poziții.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 09:56 Campionat
Pe aceeași temă