Pop se joacă cu focul: se dă accidentat și a plecat acasă

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 10:33 Campionat
Pop se joacă cu focul:** se dă accidentat și a plecat acasă

După ce în vară s-a despărțit de mai mulți fotbaliști în special în linia de atac, UTA a chemat în probe mai mulți jucători, printre care și Sergiu Pop. La 23 de ani, golgheterul al Zlatnei i-a câștigat treptat încrederea lui Adrian Falub, care, însă, avea să declare că l-a inclus în lot ca variantă de rezervă la atacanții de top pe care i-a solicitat conducerii.

Până la urmă, aceștia au întârziat să apară în Calea Aurel Vlaicu și Pop a început sezonul ca titular. A bifat destule minute în cele nouă meciuri oficiale, aici incluzând și confruntările din Cupa României, fără a reuși să marcheze niciun gol. „Consider că pe Pop l-am ajutat mai mult noi pe el, decât el pe noi aducându-l la UTA. Eu îl vedeam a treia sau cel mult a doua rezervă pentru atacant de careu și până la urmă am apelat în aproape fiecare meci la el. Știam că el ne va da mai multă cantitate decât calitate, dar nu am avut de ales după problemele ce le-am avut cu Weller și Silvășan”, spunea antrenorul „textilist”.

Odată cu legitimarea lui Cristian Silvășan, era clar că Pop va sări din schemă cel puțin pentru o perioadă. Mai mult, la antrenamentul de vineri, stafful tehnic l-a trimis pe tânărul „vârf” la „satelit”, însă acesta a invocat o accidentare și a ratat partida dintre UTA II și Voința Mailat. Mai mult, Sergiu Pop a plecat acasă și nu s-a prezentat la antrenamentele de luni și marți. „Mi-a comunicat că se tratează la un spital din Cluj, dar, oarecum, e absent nemotivat, fiindcă trebuia văzut și de doctorul echipei. O să vedem ce vom face cu el când revine la Arad, dacă nu a fost corect cu noi va suporta consecințele ce se cuvin”, a mai spus Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel MUSCĂ‚

Mihai Andries 17 Oct. 2012, 10:33 Campionat
Pe aceeași temă