Poli e amenințată cu executarea silită

29 Aug. 2011, 20:35 Campionat
Poli e amenințată cu executarea silită

Retrogradați după ce nu au primit licența pentru Liga I, iată că Poli Timișoara nu a scăpat de probleme nici în liga secundă.

Cel care a intermediat vânzarea lui Gabi Torje la Udinese, Cristea Opria, amenință gruparea de pe Bega cu executarea silită, deoarece impresarul nu și-a primit cei 600.000 de euro, bani datorați de clubul bănățean încă de la efectuarea transferului lui Torje la Dinamo.

Opria a dezvăluit faptul că are o decizie judecătorească definitivă prin care trebuie să primească 1,6 milioane de euro, milionul în plus reprezentând dobânda acumulată în ultimii ani,

„Tot aștept să îmi recuperez datoria de la Timișoara, dar văd că Marian Iancu spune că îmi dă banii dar nu imi dă nimic. Ne-am judecat trei ani de zile, am o sentință definitivă prin care trebuie să-mi plătească 1,6 milioane de euro. Am vorbit cu ei, le-am zis că nu am nevoie de dobândă, să îmi dea doar 600 de mii de euro. Am fost de acord să aștept un an de zile, dar a trecut deja un an și trei luni și nu mai pot. Vreau banii sau le execut clubul”, a spus Cristea Opria la gsptv.

29 Aug. 2011, 20:35 Campionat
Pe aceeași temă