Poli câștigă duelul alb-violet

17 May. 2012, 15:28 Campionat

Poli Timișoara a câștigat cu 1-0 partida disputată la Pitești cu FC Argeș după ce a dominat clar partida. Pătraș a avut primele ocazii de a deschide scorul în Trivale, însă, de fiecare dată, Croitoru a reușit să respingă în corner. În minutul 24, Mera scapă singur, îl driblează pe Croitoru, însă scapă mingea în afara terenului. Singura ocazie din prima repriză a gazdelor a aparținut lui Dulcea, atacantul piteștenilor șutând puternic de la marginea careului, mingea fiind reținută în doi timpi de Kirev. În minutul 28 Pătraș centrează perfect pentru Boștină, dar reluarea cu capul a atacantului oaspeților este respinsă cu greu în corner de Croitoru.

Gazdele încep mai bine repriza secundă. După cinci minute de la reluarea meciului Ivănică beneficiază de o neatenție a lui Scutaru, ajunge în careu, îl driblează pe Ilie, însă șutează pe lângă poartă. În minutul 53 oaspeții deschid scorul. Sandu centrează de pe partea stângă, mingea ia o traiectorie ciudată și intră în poartă, Croitoru fiind luat prin surprindere. Patru minute mai târziu Cârstea îl lasă singur pe Pătraș cu Croitoru, dar șutul mijlocașului trece puțin pe lângă poartă. În minutul 75, Manole șutează puternic din interiorul careului, Kirev este bătut, dar Scutaru respinge cu capul de pe linia porții.

Scor final, FC Argeș – Poli 0-1, iar FC Argeș rămâne pe locul 9.

FC ARGEȘ PITEȘTI – POLI TIMIȘOARA 0-1 (0-0)
Fl. Sandu (53)

Antrenor: Viorel Dumitrescu
Croitoru – C. Tudor (’83 R. Stănescu), Botea, Wallace, Briceag – Al. Popa, Răuță, Bazzi, I. Niculae (’46 Manole) – Ivănică, Dulcea (cpt.)

Antrenor: Vali Velcea
Kirev – Mera, Scutaru (cpt.), Fl. Ilie, Fl. Sandu – Chiș (’81 Axente), Petcuț, Poparadu, Pătraș (’52 Rocha) – R. Cârstea (’72 Popovici), Al. Boștină

Articol scris de Andrei ZEVEDEI
17 May. 2012, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă