Pojorâta rămâne fără victorie și după etapa a treia. „Un rezultat injust, ne-a ocolit șansa”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2015, 14:58 Campionat

Bucovina Pojorâta a rămas fără victorie în acest sezon, după ce sâmbătă dimineață, în etapa a treia a Ligii 2, a pierdut la limită disputa de pe teren propriu cu SC Bacău, scor 1-2.

Deși au controlat jocul în marea sa majoritate și și-au creat multe ocazii de a înscrie, elevii lui Dănuț Mândrilă au primit gol la prima acțiune a oaspeților și mai apoi au încasat un gol de generic după o execuție spectaculoasă și norocoasă în același timp.

Gazdele au început în forță meciul cu băcăuanii și au avut trei ocazii clare de a marca în primele șase minute, dar fără efect pe tabela de marcaj. Oaspeții au fost mai eficienți și la prima oportunitate de a marca au făcut-o în minutul 37, când Vraciu a primit o centrare bună, a preluat și l-a învins pe portarul Puianu, 0-1 fiind și scorul la pauză. La 10 minute după reluarea jocului, Căinari obține un 11 metri, iar Buhăceanu aduce egalarea pentru Pojorâta, scor 1-1. În minutul 80, același Vraciu reușește o foarfecă de la 18 metri în lateral și-l învinge din nou pe Puianu, scor final 1-2.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

„După părerea mea acesta este un rezultat injust, în condițiile în care am controlat jocul și am pus presiune pe adversar. Cred că meritam mai mult în acest meci, dar din păcate am avut din nou ghinion și de aceea sper ca-n meciurile viitoare să avem mai multă șansă. Chiar dacă mă nemulțumește rezultatul final, n-am ce să le reproșez jucătorilor, deoarece au făcut un joc bun și s-au dăruit în teren, dar și de această dată ne-a ocolit șansa”, a explicat antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Bucovina Pojorâta: Puianu – D. Cristescu, A. Răuță, Prundean (cpt.), Acostăchioae (Juncănaru ”88) – V. Stănescu, S. Rus, Jarda (Colța ”83), Căinari – M. Coman, Buhăceanu (Padurariu ”78)
Antrenor: Dănuț Mândrilă

SC Bacău: Bg. Miron (cpt.) – Ciută, I. Ursu, Burcă, Drugă – Sahru, Adăscăliței, C. Neagu (Dumitriu ”72), Pungă (Sascău ”81) – Vraciu, Hurdubei (Grumezescu ”86)
Antrenor: Cristian Popovici

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 14 Sep. 2015, 14:58 Campionat
Pe aceeași temă