Poenaru nu vede echitabil egalul cu Farul: „Am controlat ostilitățile cap-coadă”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 14:40 Campionat
Poenaru nu vede echitabil egalul cu Farul:**

Antrenorul principal al liderului Seriei I a Ligii 2, Ilie Poenaru, nu crede că rezultatul obținut de echipa sa la Constanța, în etapa a 15-a, este echitabil. Acesta spune că FC Voluntari a dominat jocul de la un cap la altul, însă ratările jucătorilor săi au dus într-un final doar la un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Poenaru se aștepta la o replică bună din partea Farului și crede că dacă vor continua să evolueze în același mod vor avansa în ierarhia clasamentului.

„A fost un meci bun și poate sunt lipsit de modestie, însă am controlat ostilitățile cap-coadă. Dar, ca de fiecare dată, ne creăm foarte multe ocazii și nu reușim să marcăm. Până acum, nu ne-a costat lucrul acesta, dar a venit și momentul în care, dacă nu marchezi tu, o face adversarul. Nu e însă nicio problemă, am câștigat un punct și am făcut un joc foarte bun. Băieții au avut atitudine și au abordat bine meciul. Știam că vom avea o misiune grea cu Farul, o echipă în suferință de puncte. Știam că își va da viața cu noi, pentru că îi era teamă de noi. Suntem cea mai bună echipă și avem cel mai bun atac, am marcat 40 de goluri în 14 etape. I-am felicitat pe constănțeni și le-am spus că, dacă aveau această atitudine în fiecare meci, probabil că nu erau în situația de acum. Cu această determinare, vor fi altă echipă și se vor clasa pe un alt loc. La numărul de ocazii pe care le-am avut noi, scorul nu este echitabil. În afară de gol, nu-mi amintesc ca Farul să fi avut, pe greșelile noastre, maximum trei ocazii. După golul pe care l-au marcat, 20-25 de minute nu au mai ieșit din jumătatea lor, am dominat categoric”, a spus Ilie Poenaru, citat de ziuaconstanta.ro.

În urma egalului de la Constanța, distanța de șapte puncte dintre FC Voluntari și Academica Argeș se menține, deoarece și piteștenii au luat un singur punct la Dorohoi, însă Rapid CFR Suceava a urcat pe locul doi după victoria la scor obținută în fața juniorilor de la Săgeata Năvodari. Totuși, moldovenii sunt și ei tot la șapte puncte în spatele liderului. În etapa viitoare, jucătorii lui Ilie Poenaru joacă acasă cu ultima clasată, FCM Dorohoi.

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 14:40 Campionat
Pe aceeași temă