Ploaie de absențe în derby-ul Vâlcii

Mihai Andries 28 May. 2013, 10:41 Campionat
Ploaie de absențe în derby-ul Vâlcii

CSM Rm. Vâlcea și Damila pregătesc derbyul direct de joi, din Zăvoi, la distanță de 100 de metri. Trupa lui Pelici se pregătește pe Stadionul Municipal, în timp ce echipa lui Claudiu Niculescu se antrenează pe Stadionul „Oltchim”, situat la doi pași de cel al CSM-ului. Meciul de joi se anunță unul foarte tensionat, fiind cunoscută rivalitatea enormă dintre cele două cluburi, din momentul promovării Damilei.

Cu un lot mai restrâns numeric față de concitadina Damila, antrenorul CSM-ului, Alex Pelici are și mai multe probleme. Lui Nicolae și Surugiu li s-au reziliat contractele, Traore nu are viză, Daouda are ruptură de ligamente, iar Gogoșoiu are șanse mici să joace, având o contractură care l-a împiedicat să evolueze și jocul trecut. Accidentat la Slatina, Szabo are o contuzie, fiind și el incert, dar are șanse să joace. „Cred că de marți mă pot antrena normal” a spus Szabo.

La Damila, atacantul Albert Voinea este indisponibil după ce a suferit o entorsă urâtă în startul jocului din etapa trecută, cu Luceafărul. În cel mai bun caz, Voinea va fi recuperat pentru jocul din ultima etapă. Mijlocașul Nasser Menassel are o întindere ușoară, nu s-a antrenat în această seară, însă aproape sigur francezul va fi refăcut până joi.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 28 May. 2013, 10:41 Campionat
Pe aceeași temă