Plecanciuc, Pârvu și Văduva sunt apți de joc

14 Sep. 2012, 15:04 Campionat
Plecanciuc, Pârvu și Văduva** sunt apți de joc

Cu un lot decimat de accidentări la jocul de săptămâna trecută, cu FC Argeș, antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Constantin Schumacher respiră mai ușurată după a recuperat în aceste zile câțiva titulari de bază. Astfel, Plecanciuc, Pârvu și Văduva au fost refăcuți și sunt apți pentru partida de mâine, cu FCM Tg. Mureș. În schimb, Gogoșoiu, Tomozei și Vizitiu rămân indisponibili. Revenirea fundașului central Plecanciuc îi dă prilejul tehnicianului Constantin Schumacher să reașeze apărarea, în mare parte improvizată la partida din Trivale.

Deși teroretic au șansa a doua mâine, jucătorii vâlceni speră să facă o figură cât mai frumoasă. „Trebuie să arătăm că suntem o echipă unită, că jocul nostru este îmbunătățit, sigur va fi meci interesant cu o echipă valoroasă, care își dorește promovarea. Suntem bucuroși că ne măsurăm forțele cu o echipă care, după mine, e de Liga I, dar am demonstat sezonul trecut că nu ne-am predat și am făcut un joc bun contra echipelor puternice, cum a fost cu Timișoara sau Bistrița. Sperăm într-un rezultat pozitiv și un joc care să placă publicului, pe care îl așteptăm alături de noi, pentru că majoritatea jucătorilor sunt tineri, vâlceni și au nevoie de susținere” a spus Florin Plecanciuc.

Partida dintre CSM Rm. Vâlcea și FCM Tg.Mureș se va disputa mâine, de la ora 11.00, în Zăvoi, intrarea publicului fiind gratuită.

Articol scris de Adi GEORGESCU

14 Sep. 2012, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă