Planuri mari la Pitești înainte de reluarea Ligii 2. FC Argeș forțează o clasare pe locul ce duce la barajul de promovare. Săndoi: „Ne dorim să lăsăm ceva în urmă”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2018, 11:07 Campionat
Planuri mari la Pitești înainte de reluarea Ligii 2. FC Argeș forțează o clasare pe locul ce duce la barajul de promovare.** Săndoi:

Deși este la opt puncte în spatele Chindiei Târgoviște, FC Argeș încă speră la locul 3 ocupat acum de dâmbovițeni, poziție care la finalul sezonului duce la barajul pentru promovare. Antrenorul Emil Săndoi este conștient că echipa pe care o pregătește din această iarnă este la o distanță considerabilă de primele două clasate, Dunărea Călărași și AFC Hermannstadt, și a fixat ca obiectiv personal clasarea la finalul returului pe ultima treaptă a podiumului.

Tehnicianul grupării din Trivale își dorește ca elevii săi să dea totul pe teren la fiecare partidă pentru a putea îndeplini acest obiectiv. 15 meciuri mai are FC Argeș de jucat în acest retur, după ce două le-a desfășurat anul trecut, iar alte două meciuri nu vor mai avea loc din cauza dispației Olimpiei, respectiv ASA-ului.

„Este destul de greu să ne gândim la primele două locuri, pentru că nu mai depinzi numai de tine. Depinzi și de rezultatele pe care le au celelalte echipe. Este aproape imposibil. Tu trebuie să nu faci niciun pas greșit, să-ți câștigi toate meciurile, iar adversarul să piardă de vreo 5-6 ori. Sunt și puține etape. Este destul de greu. În fotbal au mai fost surprize de nenumărate ori. Referitor la locul 3, diferența de puncte poate fi recuperată. Nu este un decalaj foarte mare de puncte. Acum depinde și de rezultatele pe care le are Târgoviștea. Este o echipă care a făcut unele transferuri foarte bune, chiar dacă au pierdut doi jucători. Florea, de exemplu, e un jucător pe care ni l-am dorit și noi, dar, din păcate, a ales să meargă la Târgoviște. Cred că ne-ar fi fost un jucător util mai ales pe faza ofensivă, dar asta nu înseamnă că jucătorii ofensivi pe care îi avem noi nu au aceeași calitate și nu pot să se exprime la un nivel foarte înalt. Vom încerca de la fiecare meci să scoatem maximum de puncte. Vom vedea unde vom fi la finalul campionatului. Nu trebuie să ne hazardăm în declarații surprinzătoare. Ne dorim să lăsăm ceva în urmă la FC Argeș. Nu să ne clasăm pe locul 7,8, 9 sau 10, pentru că asta nu spune nimic pentru niciunul dintre noi”, a spus Săndoi înainte de primul meci oficial din 2018.

Sâmbătă, de la ora 11:00, FC Argeș joacă în deplasare, la Știința Miroslava, o echipă neînvinsă în amicale.

Înaintea reluării campionatului, după 21 de etape, FC Argeș se află pe locul 7, cu 34 de puncte. Chindia are 42, Dunărea 49, iar Hermannstadt 48.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 22 Feb. 2018, 11:07 Campionat
Pe aceeași temă