Planuri mari cu FC Argeș pentru Emil Săndoi, la începutul anului 2019: „Vreau să terminăm sezonul pe podium!”. Antrenorul a făcut lista pentru noi achiziții

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 11:02 Campionat
Planuri mari cu FC Argeș pentru Emil Săndoi, la începutul anului 2019:

Alb-violeții de la FC Argeș vor începe partea secundă a sezonului de pe locul 6. În cele 21 de etape disputate până acum, formația piteșteană a acumulat 41 de puncte, cu cinci mai puțin decât liderul Sportul Snagov și la patru în spatele celor de la Academica Clinceni, respectiv Petrolul Ploiești, ocupantele locurilor 2 și 3.

Emil Săndoi își dorește ca FC Argeș să se implice în lupta pentru promovare, chiar dacă echipa sa nu îndeplinește condițiile necesare pentru a activa în prima ligă, din cauza formei sale juridice. În acest sens, antrenorul și intenționează să întărească lotul în această iarnă cu jucători valoroși.

Ce așteptări aveți de la acest retur?
În primul rând, vreau să nu mai avem parte de accidentări și să avem un parcurs cât mai bun. FC Argeș și Universitatea Cluj sunt singurele echipe din liga secundă care sunt neînvinse acasă. Îmi doresc să urcăm în clasament și să terminăm sezonul pe podium. Între primele șase locuri este o diferență foarte mică de puncte și se poate întâmpla orice. Îmi doresc să etalăm un joc spectaculos pe faza ofensivă, iar pe faza defensivă să primim cât mai puține goluri, dacă se poate. Așteptăm publicul la stadion să ne susțină.

Care au fost cele mai mari realizări și cele mai mari dezamăgiri în 2018?
Ca și plusuri în sezonul trecut, pot trece rezultatele bune cu echipele de top. Este un aspect pozitiv. Am preluat echipa de pe locul 7 și am terminat sezonul pe locul 4. Am fost foarte aproape de locul 3 și de o prezență la barajul pentru promovare. La capitolul dezamăgiri pot trece înfrângerile suferite. Din punctul meu de vedere, consider că FC Argeș ar fi meritat mai mult. Rezultatele pozitive obținute de noi au fost pe deplin meritate, iar înfrângerile, în majoritatea meciurilor, au fost contrar cursului jocului.

Cum vedeți partea secundă a sezonului?
Meciurile care au mai rămas de jucat din retur vor fi mult mai grele decât cele din tur. Toate echipele se vor întări. Eu am încredere în fotbaliștii pe care îi am, dar ne vom întări și noi. De la echipă vor pleca doi-trei jucători și vom aduce alți doi-trei. Nou-veniții trebuie să fie ca valoare peste cei care sunt acum în lot. Îmi doresc foarte mult să scot maximul de la fiecare jucător. Vreau să arătăm că suntem o echipă disciplinată și să eliminăm sincopele pe care le-am avut în prima parte a campionatului.

AICI poți citi programul echipei FC Argeș din această perioadă de pregătire, cât și meciurile amicale stabilite.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 07 Jan. 2019, 11:02 Campionat
Pe aceeași temă