Piteștiul revine cu ambiții mari în Liga 2. „Ne așteaptă un meci foarte greu cu Pandurii, dar vrem victoria”. Argeșenii își prezintă lotul vineri seară

Marius ANGHEL 04 Aug. 2017, 11:44 Campionat
Piteștiul revine cu ambiții mari în Liga 2.**

Piteștiul respiră din nou fotbal de Liga a 2-a prin FC Argeș, iar echipa susținută financiar de autoritățile locale vrea să facă pasul, în scurt timp, în Liga 1. Argeșenii vor să lase o impresie cât mai bună încă de la meciul de debut și vor face tot posibilul să bifeze primul succes din noul sezon.

Alb-violeții întâlnesc, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în prima etapă a acestei ediții de campionat, pe Pandurii Târgu Jiu, echipă care a retrogradat din Liga 1. Oficialii grupării din Trivale nu concep decât victoria în această partidă, având în vedere că este primul meci oficial.

Elevii lui Iordan Eftimie vor să-i facă fericiți pe spectatorii care vor veni la stadion să susțină echipa. Vasile Popa, managerul sportiv al echipei FC Argeș, își dorește ca alb-violeții să înceapă cu dreptul acest tur de campionat. Oficialul alb-violet are mare încredere în potențialul echipei și așteaptă un număr cât mai mare de spectatori la partida de mâine cu Pandurii Târgu Jiu.

Conducătorul grupării din Trivale este convins că FC Argeș nu va avea o misiune ușoară cu gorjenii. „Ne așteaptă un meci foarte greu cu Pandurii. Întâlnim o fostă divizionară A, care are în componență mulți jucători din lotul cu care a activat anul trecut în Liga 1. Noi suntem o echipă nou-promovată și sper ca băieții noștri să treacă cât mai repede peste impactul cu Liga a 2-a. Ne dorim rezultate foarte bune în această ediție de campionat și vrem să nu dezamăgim suporterii. Sezonul va fi greu, însă totul depinde doar de jucătorii noștri ca să reușim ce ne-am propus. Am făcut o perioadă bună de pregătire, am disputat și meciuri amicale, iar acum așteptăm debutul în campionat. Sper să începem cu dreptul noul sezon. Sunt sigur că, dacă vom avea constanță în evoluții, rezultatele vor fi cele pe care le dorim cu toții. Așteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion. Piteștenii trebuie să fie alături de echipă, pentru că doar împreună putem reuși ce ne-am propus”, a declarat Vasile Popa, înaintea acestei confruntări.

FC Argeș își prezintă lotul vineri seară

FC Argeș își va prezenta, astăzi, lotul de jucători cu care va aborda această ediție de campio­nat. Prezentarea echipei va avea loc de la ora 17:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Evenimentul coincide cu aniversarea a 45 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană națională de către FC Argeș. Va fi evocată importanța clubului de către primarul Piteștiului, Cornel Constantin Ionică, și profesorul doctor Sevastian Tudor. La acest eveniment vor fi premiate fostele glorii care s-au implicat în viața și activitatea echipei FC Argeș de-a lungul anilor. Cei care vor veni la stadion îi vor putea vedea pe jucătorii actuali cu care Piteștiul va încerca să facă o figură frumoasă în liga secundă, dar și pe cei care au scris istorie în tricoul lui FC Argeș.

Iordan Eftimie, antrenorul echipei FC Argeș, se va baza în această ediție de campionat pe 24 de jucători. În această vară, echipa de fotbal a Piteștiului, nou-promovata în Liga a 2-a, a realizat achiziții importante. Au fost aduși portarii Octavian Popescu (ex CS Mioveni) și Nicușor Grecu de la CSMS Iași, fundașii Cătălin Stan (ex FC Brașov), Cătălin Toriște (ex Viitorul Constanța) și Bogdan Vișa (ex CS Mioveni), mijlocașii Alin Popa (ex CS Mioveni), Antonio Cruceru (ex Viitorul Constanța), Cătălin Barbu (împrumut de la Școala de Fotbal Dănuț Coman), Radu Bârzan de la CS U Craiova și atacantul Andrei Nilă, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 04 Aug. 2017, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă