Piteștenii vor să-și refacă moralul cu Pandurii. „Să demonstrăm că a fost un simplu accident și să nu uităm că doar ultima impresie contează”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 10:11 Campionat
Piteștenii vor să-și refacă moralul cu Pandurii.**

FC Argeș joacă pe teren propriu ultimul meci din 2018, la Pitești urmând să vină, vineri seară, de la ora 17:30, Pandurii Târgu Jiu. În ultimele două etape, alb-violeții au pierdut cu Sportul Snagov (1-0) și CS Balotești (4-0), în timp ce gorjenii vin după o înfrângere la scor cu „U” Cluj (1-5) și o victorie cu Aerostar (2-0).

Emil Săndoi se va putea baza în jocul cu Pandurii și pe golgheterul Vasile Buhăescu, care revine după ce runda trecută a fost suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

„Va fi un meci greu, așa cum au fost toate celelalte, poate doar cu Timișoara (n.r. – ACS Poli) a fost mai ușor. Chiar dacă au fost meciuri cu echipele din subsolul clasamentului, jocurile au fost extrem de dificile. Ne dorim să obțin un nou succes în campionat. În ultimele două partide nu a ieșit deloc bine pentru noi, dar ăsta-i fotbalul! La Balotești și Snagov au fost meciuri care s-au terminat nefericit pentru noi. Este obligatoriu să câștigăm vineri și să ne apropiem de echipele de pe podium. Sunt patru puncte între noi și echipa de pe locul al treilea. Vedeți cum stau lucrurile, dacă pierzi, cobori în clasament, iar dacă învingi, urci”, a spus Buhăescu, autor a zece goluri în acest sezon.

Și mijlocașul Raul Costin spune că argeșenii nu au decât varianta victoriei în meciul de vineri seară. „Trebuie să uităm cât mai repede cele două eșecuri. Să fim puternici și să demonstrăm că a fost un simplu accident ultimul meci pierdut la scor nemeritat, 0-4, cu CS Balotești. Scorul nu reflectă nimic din ce s-a petrecut pe teren. Am jucat pe un gazon foarte greu, cu multe gropi, înghețat. Ne propunem ca în ultimul meci să terminăm victorioși pentru a ne apropia de podium. Și să nu uităm că doar ultima impresie contează”, a spus căpitanul Argeșului.

După 20 de etape, FC Argeș se află pe locul 6, cu 38 de puncte, iar Pandurii e pe poziția a 8-a, cu 28 de puncte.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2018, 10:11 Campionat
Pe aceeași temă