Piteștenii văd partea plină a paharului după înfrângerea cu Luceafărul: „Am dominat foarte clar repriza secundă”

04 Sep. 2012, 14:57 Campionat
Piteștenii văd partea plină a paharului după înfrângerea cu Luceafărul:** „Am dominat foarte clar repriza secundă

FC Argeș a pierdut primul meci al acestei ediții de campionat, echipa fiind învinsă cu scorul de 1 – 0 de către cei de la Luceafărul Oradea, după un gol primit în minutul 28 al meciului. Piteștenii au dominat foarte clar meciul în partea sa secundă, dar cu toate acestea argeșenii nu au reușit să marcheze nici măcar o singură dată. Managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, a fost mulțumit în parte de ceea ce a văzut pe teren, dar a subliniat că rezultatul este o foarte mare problemă.

„Nu este un rezultat care să ne facă cinste. Din păcate, am început acest campionat cu o înfrângere, asta chiar dacă nu am avut ca adversar o echipă foarte puternică. Este adevărat că formația de acolo a dominat meciul foarte clar în prima repriză și au avut ocazii importante de a marca, dar în partea secundă a jocului am fost noi la conducerea confruntării. Am reușit să avem mai multe ocazii importante de a marca, dar din păcate, nu am reușit să facem acest lucru. Tot ceea ce ne-a lipsit în repriza secundă a meciului a fost marcarea unui gol. Am reușit să dominăm foarte clar meciul, dar din păcate nu am marcat. Sper ca în jocurile următoare să nu mai repetăm aceste greșeli, dar cu toate acestea eu sunt mulțumit de modul în care stau lucrurile.”, a declarat Barbu.

Mesaj clar din partea antrenorului piteștenilor: „Nu vreau să mai irosim atâtea ocazii de a marca!”

FC Argeș a cedat în meciul jucat în deplasare în fața celor de la Luceafărul Oradea în primul joc din campionat. La finalul acelui meci, antrenorul piteștenilor Viorel Dumitrescu a fost destul de nemulțumit de modul în care au tratat elevii săi faza ofensivă. Principala preocupare a antrenorului piteștenilor este legată de faptul că elevii săi irosesc prea multe ocazii de a marca.

„Nu avem în acest moment un jucător care să ne ajute să marcăm și noi mai ușor. Din păcate, irosim nu multe ci foarte multe ocazii de a marca. Nu este deloc bine că irosim asemenea ocazii de a marca. În meciul cu Luceafărul am avut cinci ocazii mari de a înscrie și nu am reușit să marcăm nici măcar un singur gol. Vreau să fim mai atenți la finalizare pentru că altfel, dacă mergem pe aceeași linie, ne va fi foarte greu pe mai departe tot nouă. Sper să nu mai avem nevoie de trei sau patru ocazii pentru a marca și poate vom marca și noi la prima șansă pe care o vom avea pentru că așa vor prinde și jucătorii mai mult curaj.”, a declarat Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

04 Sep. 2012, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă