Piteștenii de la FC Argeș vor să învingă liderul Ripensia chiar la Timișoara. „Nu jucăm cu Barcelona să nu putem să-i batem”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 18:46 Campionat
Piteștenii de la FC Argeș vor să învingă liderul Ripensia chiar la Timișoara.**

Fotbaliștii de la FC Argeș vor încerca să plece neînvinși din deplasarea de sâmbătă de la Ripensia Timișoara, echipa surpriza plăcută a acestui început de tur de campionat al ligii secunde. Misiunea echipei piteștene nu va fi deloc una ușoară, având în vedere că alb-violeții vor avea în față liderul Ligii a 2-a, adversar care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii în cele cinci runde disputate până acum.

Iordan Eftimie, antrenorul echipei piteștene, este convinsă că FC Argeș este capabilă să obțină un rezultat bun în deplasarea de pe Bega.

„Ne așteaptă un meci destul de dificil și o deplasare lungă la Timișoara. Întâlnim o echipă care este liderul la zi al campionatului. I-am urmărit pe un DVD la meciul cu Târgu Mureș. Sunt o echipă destul de bună, destul de agresivă, cel puțin la meciurile de acasă. Eu sper să ne ridicăm la un nivel mult mai bun decât am făcut-o până acum la meciurile din deplasare și să încercăm să scoatem și un rezultat favorabil. La Ripensia, în mare parte, au cam rămas jucătorii care au promovat. Au adus și câțiva fotbaliști sub vârstă. Au câțiva jucători de luat în seamă. Au un lot destul de echilibrat, destul de bun, iar jucătorii nu fac rabat de la efort. Timișoara este o echipă care aleargă foarte mult și nu întâmplător au avut rezultatele de până acum. Nu ne așteptam ca Ripensia să fie în primele locuri și chiar neînvinsă până în acest moment, dar după aspectul jocului sunt îndreptățiți să fie acolo. Au o echipă destul de omogenă, cu jucători destul de buni. Nu știu dacă este un atuu că n-am jucat sâmbătă cu Luceafărul Oradea. Este început de campionat și trebuie să ai un ritm de joc. Era bine să fi jucat pentru că nu suntem mulțumiți că am câștigat trei puncte fără să intrăm pe teren. Sper să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am încredere că băieții vor face tot posibilul să venim neînvinși de la Timișoara. Nu avem probleme de lot în afară de Albu, care a avut probleme mai vechi. Tot lotul este apt pentru acest meci. Campionatul este interesant. Ultima clasată poate să o învingă pe cea din față. Totul e posibil. Depinde de tonusul pe care îl prinzi la ora jocului, forma pe care o ai la momenntul respectiv. Sunt rezultate imprevizibile. Cine credea etapa trecută că cei de la Miroslava vor câștiga la Metaloglobus, după ce au pierdut acasă, la scor cu Chindia?”, a spus Eftimie.

Buhăescu: „Nu jucăm cu Barcelona să nu putem să-i batem”

Și atacantul Vasile Buhăescu este convins că FC Argeș poate obține un rezultat bun în deplasarea de la Ripensia. Fotbalistul venit la Pitești acum aproape două săptămâni spune că s-a integrat destul de bine în angrenajul echipei.

Buhăescu nu se sperie de adversar chiar dacă bănățenii ocupă primul loc al ierarhiei. „M-am acomodat foarte bine la FC Argeș. Am foarte mulți colegi cu care am mai jucat împreună la alte echipe. Este un meci greu, având în vedere că este liderul, dar totuși până la urmă să nu uităm că este o echipă nou-promovată ca și noi. Nu jucăm cu Barcelona să nu putem să-i batem! Mergem acolo să încercăm să câștigăm. Nu vom merge în excursie, doar ca să ne plimbăm. Vom da tot ce avem mai bun din noi să câștigăm, pentru că de acea jucăm fotbal. Sper să reușim să luăm cele trei puncte”, a spus fotbalistul echipei noastre.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 18:46 Campionat
Pe aceeași temă