Piteștenii au renunțat la Liga I: „Favorite sunt Severin și UTA”

30 Apr. 2012, 00:39 Campionat
Piteștenii au renunțat la Liga I:**

FC Argeș a pierdut cu 3-0 la Oradea, iar piteștenii cred că nu mai pot să prindă ultima treaptă a podiumului, care ar putea să asigure promovarea. Argeș e la 3 puncte de UTA și Severin, considerate de Viorel Dumitrescu ca fiind favorite la poziția a treia.

„Ce să spui la 0-3? După primele 20 de minute, dacă ne spunea cineva că vom pierde la acest scor, nu credeam. Avem o problemă mentală, vom analiza și vom vedea ce e de pus la punct. Avem un lot subțire, dar nu trebuie uitat că tot cu acești jucători am făcut 38 de puncte. Nu mai avem șanse la locul 3. Favorite la locul 3 sunt Severin și UTA. Poate apărea o surpriză pe 14 mai și cei de la FRF să decidă ca dacă o echipă din liga a II-a nu primește licența să rămână locul 15 din Liga I. Totuși, să vedem ce se întâmplă cu Timișoara, ei au probleme și nu mai pot ține ritmul, poate cad de pe locul doi și atunci nu mai va fi nicio dilemă legată de echipele care vor promova”,
a spus Dumitrescu, antrenorul piteștenilor.

De cealaltă parte, Gheorghe Ghiț a apreciat că formația sa e pe un drum bun. „Mă bucur că de când am revenim am primit numai un gol. La precedentul mandat am avut un joc ofensiv, acum avem unul progresiv. Suntem pe drumul bun cu reconstrucția echipei”, a punctat Ghiț.

Articol scris de Nicolae MIHALCEA

30 Apr. 2012, 00:39 Campionat
Pe aceeași temă