Piroș, nemulțumit de activitatea lui Brașoveanu la LPF2: „Mă bate gândul să candidez eu ca președinte”

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 21:00 Campionat
Piroș, nemulțumit de activitatea lui Brașoveanu la LPF2:**

Chiar dacă agreează ideea LPF2, președintele Pîncotei nu este de acord cu cel care își asumă acest proiect și mai ales cu maniera în care acesta i-a tratat pe conducătorii formațiilor care au participat la recentele ședințe de la Brașov și București. Conducătorul Șoimilor l-a atacat destul de dur și pe Aurel Brașoveanu, cel care își asumă conducerea Ligii Profesioniste pentru grupările de liga secundă.

„Ne-au purtat acolo pe cheltuiala noastră, fără a se rezolva ceva concret. Președintele Burleanu nici nu a venit să se întâlnească cu conducătorii, a trebuit să meargă ei la hotelul președintelui FRF. Vă dați seama cât suntem de respectați. Prea puțin îl interesează pe Brașoveanu de soarta noastră, de cum ne facem noi bugetele, cum atragem bani la cluburi. În plus de asta, nu știm nici acum sigur câte echipe vor fi în serie, care sunt ele, câte retrogradează. Este inadmisibil așa ceva. Mă bate gândul și vorbesc serios să candidez eu președinte la liga a II-a”, a punctat Pavel Piroș.

Buget de 16 miliarde de lei vechi

În altă ordine de idei, președintele arădenilor Pavel Piroș a dat dovadă de transparență totală la conferința de presă de ieri, anunțând inclusiv bugetul pe anul competițional 2014-2015. „Sperăm să ne încadrăm în 16 miliarde de lei vechi, dacă nu, îl vom suplimenta. Oricum, îi mulțumesc Primăriei din Pîncota, respectiv domnului Retter pentru ajutorul necondiționat pe care ni l-a dat din nou. În plus de asta, am depus un proiect la Consiliul Județean, pe care sperăm să-l câștigăm asemenea altor cluburi sportive din Arad”, a recunoscut șeful „șoimilor”.

Sediu la Vladimirescu, antrenamente pe „CPL”, stadion de 1500 de locuri

Trecând la baza materială, pîncotanii susțin că lucrările la stadionul din Pîncota sunt în grafic și chiar se apropie de final. „Avem deja 1200 de locuri pe scaune, am pus la punct și automatizarea sistemului de irigare a terenului, vestiarele și turnurile pentru televiziune sunt ok, până în 30 iulie estimez că lucrările vor fi finalizate”, a punctat Piroș, care a anunțat și prețurile abonamentelor la meciurile de acasă ale „șoimilor” valabile pe tot anul competițional: 300 de lei la peluză, 500 de lei la tribună și 1000 de lei la VIP, cu mențiunea că acestea din urmă s-ar fi epuizat deja. Până vor putea intra din nou pe arena din Pîncota, echipa lui Cuedan se va pregăti la Arad, pe arena „CPL” din Grădiște, în timp ce clubul va avea un sediu nou-nouț la Vladimirescu. Acolo vor fi organizate evenimentele legate de club, inclusiv cele două conferințe de presă lunare. Tot Piroș a mai dezvăluit și faptul că meciurile pîncotanilor în noul sezon ar putea fi văzute și pe micul ecran, pe TVR și Digi Sport, însă contractul colectiv al divizionarelor secunde cu respectivele posturi TV nu au fost semnate încă.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă