Piroș dă verdictul ultimelor scurtcircuite: „Avem frică de rezultate”

Mihai Andries 04 Nov. 2014, 18:45 Campionat
Piroș dă verdictul ultimelor scurtcircuite:**

Asemenea meciului de la Satu Mare, timp de 45 de minute, Șoimii Pîncota a oferit iluzia unei prime deplasări reușite la Pitești, după care s-au scurtcircuitat și au pierdut cu același scor 3-1. Chiar dacă nu a văzut pe viu prestația echipei sale din cauza unei probleme de ordin personal, Pavel Piroș are și o explicație pentru ultimele eșecuri.

„Și contra contra Mioveniului, dar și cu Poli acasă ne-am blocat inexplicabil la un moment dat. E o frică de rezultate și nu înțeleg de ce, până la urmă  nimeni nu a spus că trebuie să câștigăm fiecare meci. Plecând de aici, ar trebui să gestionăm mai bine din punct de vedere emoțional acele momente în care ne aflăm în avantaj pe tabelă. Altfel nu-mi explic de ce primim atât de ușor și de repede goluri în reprizele secunde și nu mai avem reacție. Practic, faptul că Mioveniul a înscris în minutul 47 sau 48 a contat decisiv în economia rezultatului final”, consideră președintele „alb-negrilor”.

La interval de numai trei zile, echipa lui Claudiu Niculescu l-a întristat de două ori pe șeful formației din Podgorie, învingându-i ambele echipe de suflet, Dinamo și Pîncota. „E adevărat că Mioveniul a fost nașul meu în această săptămână, însă cel puțin împotriva argeșenilor vom face totul să ne luăm revanșa în retur. Le promit de pe acum un meci greu la Pîncota, atât lor cât și restul echipelor ce urmează să vină la noi, căci avem de gând să fim mai competitivi de la primăvară”, a adăuga Piroș.

Concluzionând, conducătorul Pîncotei spune așteaptă mai mult de la echipa sa în următorul meci de campionat. „Nu sunt supărat după înfrângerea de la Mioveni, dar aș putea fi dacă nu apar îmbunătățiri în joc și rezultat la Râmnicu Vâlcea. Noi ne-am făcut și ne vom face datoria față de jucători, care și-au încasat salariile chiar înainte de a pleca spre Pitești, însă ei au rămas datori. Așa că vreau să văd o altă atitudine la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă întâlnim un adversar bun și rănit după ultimul rezultat”.

„Șoimii” vor evolua sâmbătă dimineața în Zăvoi în cadrul primei runde a returului ligii secunde.

Sursa: Sport Arad

 

Mihai Andries 04 Nov. 2014, 18:45 Campionat
Pe aceeași temă