Piroș a suferit un atac cerebral: „Mi-aș fi dorit să-i văd pe băieți la Timișoara, dar mi-aș fi riscat sănătatea”

Mihai Andries 23 Mar. 2015, 18:05 Campionat
Piroș a suferit un atac cerebral:**

Deși sunt doar 50 de kilometri între Arad și Timișoara, președintele „șoimilor” pîncotani nu și-a putut urmări echipa la lucru pe arena „Dan Păltinișanu”. La începutul săptămânii trecute, Pavel Piroș a suferit un atac cerebral în formă mai ușoară și a rămas să se trateze acasă.

„Așa se întâmplă când pui suflet  în toate domeniile, când nu te mulțumești cu jumătăți de măsură și vrei să vezi întotdeauna paharul plin. Ajungi într-un moment în care clachezi și te gândești că sănătatea nu are preț. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acel atac nu a fost mai puternic, căci astăzi nu mai vorbeam cu voi. Mi-aș fi dorit să-i văd pe băieți la Timișoara, dar mi-aș fi riscat sănătatea și așa șubredă”, ne-a mărturisit șeful „alb-negrilor”.

Acesta a ținut legătura prin telefon cu directorul sportiv, Sorin Tarcea, dar a avut și o discuție elaborată cu Ionuț Popa după înfrângerea (0-1) cu liderul din seria de Vest a Ligii a II-a. „Am înțeles că s-a jucat destul de bine, în special pe faza de organizare, păcat că nu am știut să ținem de rezultat. Ar fi fost un punct important, în condițiile în care Bihorul a pierdut acasă, cu Tărlungeniul. Nu mă simt deloc bine când mă uit pe clasament, se pare că unii jucători nu se ridică la nivelul pretențiilor noastre. Nu știu, nu pot, nu vor, dar asta se reflectă în rezultatele echipei. Profesorul Popa mi-a spus că va pregăti foarte atent meciul cu Mioveniul, în așa fel încât să obținem prima victorie pe 2015 și să intrăm în play-out de pe locul 10. Sper și cred că voi și eu apt să asist la meciul de sâmbătă, aștept o reacție de orgoliu din partea jucătorilor noștri”, a adăugat Piroș.

După 19 meciuri disputate în prezenta ediție a ligii secunde, gruparea din Podgorie a acumulat 15 puncte, însă niciunul pe teren în acest an calendaristic. În afara succesului la „masa verde” cu AFC Fortuna, Pâncota lui Cuedan a pierdut 0-4 pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni, iar cea a lui Ionuț Popa s-a înclinat cu 1-2 și 0-1 la Caransebeș și Timișoara.Su

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 23 Mar. 2015, 18:05 Campionat
Pe aceeași temă