Petrariu crede că Rapidului le-a fost inferior: „Iar i-am avut în mână și ne-au bătut”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 13:16 Campionat

SC Bacău a pierdut și cea de-a treia dispută cu Rapid București din acest sezon. Ultima, în play-off-ul Seriei I a Ligii a II-a, s-a consumat la Bacău, pe stadionul Aerostar. Echipa antrenată de Viorel Tănase a început furtunos meciul cu giuleștenii, având două bare și un gol, însă în cele din urmă s-a văzut egalată și învinsă.

Și de această dată, ca în meciul din retur, o mare contribuție la această înfrângere a avut-o fundașul Andrei Burcă. Dacă în precedenta partidă și-a marcat în propria poartă și a avut o evoluție dezastruoasă, acum Burcă și-a lăsat coechipierii în inferioritate numerică înainte de pauză (minutul 42) după ce a fost eliminat pentru cumul de galbene, al doilea fiind primit după un henț prostesc la mijlocul terenului. A fost îndeajuns pentru ca rapidiștii să înceapă repriza a doua cu alt moral și să revină pe tabelă și să câștige prin reușitele lui Martin (51) și Niculae (57).

La polul opus, unul din cei mai buni jucători băcăuani, portarul Răzvan Petrariu, și-a salvat echipa de nenumărate ori de la primirea altor goluri. Goalkeeperul a avut intervenții salvatoare mai ales în prima repriză, de două ori singur cu Daniel Niculae, însă și în a doua repriză i-a împiedicat pe rapidiști să marcheze mai multe goluri.

„A fost un meci pe care l-am avut în mână și trebuia să câștigăm. Am avut două bare, însă, după ce am rămas în 10, ne-am retras și ei au atacat încontinuu. Ne-au prins din nou neatenți la o fază fixă și au marcat. Mergem înainte, încercăm să câștigăm și să ne atingem obiectul, adică locurile 3-4. Mie mi se pare că Rapidul este o echipă inferioară nouă, i-am avut în mână în toate cele trei meciuri, însă ei au reușit să ne învingă de trei ori.”, a spus la finalul meciului Răzvan Petrariu.

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: Dan DUȚĂ‚

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă